انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آيا مي دانيد چرا گوشت مرغ سفيد است ولي گوشت اكثر پرندگان شكاري تيره است ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
گوشت اكثر پرندگان مانند كبك ، كبوتر ، اردك و ... تيره است و فقط گوشت سينه و بال مرغ و بوقلمون سفيد است .



پرندگان دو نوع فيبر ماهيچه اي دارند : فيبر قرمز و فيبر سفيد .

فيبرهاي قرمز حاوي ماده اي بنام ميوگلوبين است كه قرمز رنگ است و موجب ميشود كه فيبرهاي قرمز توانايي بيشتري براي فشار و كار داشته باشند .





بيشتر پرندگان شكاري براي يافتن غذا و پروازهاي طولاني براي كوچ كردن نيازمند به ماهيچه هاي قوي هستند بنابر اين در اين پرندگان فيبر قرمز بيشتر است و رنگ گوشت پرنده تيره به نظر ميرسد .

ولي از آنجا كه مرغ خانگي و يا بوقلمون زندگي راحتتري دارند و از بالهايشان و عضلات سينه استفاده نمي كنند فيبر سفيدشان بيشتر است و گوشت سينه آنها سفيد است و چون فقط راه مي روند گوشت ران آنها كمي تيره است .
ممنون از راهنماییتون ولی موضوعی که هست بغیر از مرغ و بوقلمون پرنده های خونگی دیگه هم هستند که گوشتشون تیرست دلیلش چیه یعنی مربوط به نژادشونه....؟