انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران مخصوص خانم ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

مواد لازم برای چهار نفر:
لوبیا کشاورزی پوست کنده: 4 پیمانه
شوید: 200 گرم
سیر : 4 حبه ( رنده شده)
تخم مرغ: 3 عدد
آب جوش : دو لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

اول باقالی رو شسته و داخل ظرفی روی گاز گذاشته و کمی روغن میریزیم و حود 7،8 دقیقه تفت می دهیم بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگه تفت میدیم بعد سیر رو به اون اضافه میکنیم و بعد شوید رو ، کمی هم می زنیم و آب جوش رو به اون اضافه میکنیم و می گذاریم که با شعله ملایم بپزه. بعد از 30 دقیقه اول نمک و بعد تخم مرغ ها رو بدون اینکه هم بزنیم به خورش اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه میگذاریم که تخم مرغ بسته شود. حالا خورش آماده است این غذا رو معمولا با سیر ترشی میل میکنند.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.
نوش جان.