انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: برگزاری اختتامیه سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در کردستان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
برگزاری اختتامیه سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در کردستان 1

مراسم اختتامیه سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور امروز در دانشگاه کردستان برگزار شد.



به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، مراسم اختتامیه سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور امروز(11 شهریورماه) در دانشگاه کردستان برگزار شد و در این مراسم سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین میرزایی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم حضور خواهند داشتند.



سی‌امین جشنواره دانشجویی قرآن و عترت در 6 بخش شفاهی، کتبی، پژوهش، ادبی، هنری و فناوری و در قالب 32 رشته مختلف با حضور دانشجویان برگزیده کشوری از نهم تا یازدهم شهریورماه به‌مدت سه روز با حضور دانشجویان قرآنی برگزیده مرحله منطقه‌ای در دانشگاه کردستان برگزار ‌شد.



دوری از حقیقت قرآن کریم منشاء مشکلات موجود در جوامع اسلامی است



به گزارش ایسنا فردین اخلاقیان، رییس دانشگاه کردستان در این مراسم درسخنانی، اظهار کرد: این جشنواره در چندین مرحله شامل درون دانشگاهی، منطقه‌ای، کشوری و ملی است که هر سال در یکی از دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود.



وی با اشاره به اینکه در این دوره از جشنواره حدود ۴۰۰ دانشجو در بخش های شفاهی و کتبی باهم به رقابت پرداختند، افزود: در سایر بخش‌های جشنواره شعر، خوشنویسی، عکس، پژوهش و فناوری ۷۵۰ اثر به جشنواره ارسال شده بود.



رئیس دانشگاه کردستان اعلام کرد: برگزاری سی‌امین دوره این جشنواره نشان از پایداری آن و توجه مجموعه نظام به برنامه‌های دینی و قرآنی است.



وی یکی از وظایف دولت‌ها در جوامع اسلامی را ارتقای جایگاه قرآن خواند و بیان کرد: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید شاهد توجه و اهمیت ویژه به تقویت و جایگاه قرآن در کشورمان هستیم.



اخلاقیان با اشاره به اینکه خداوند متعال در آیه ۹ سوره اسراء می‌فرماید: «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ وَیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا؛ قطعا این قرآن به آیینی که خود پایدارتراست راه می‏نماید و به آن مؤمنانی که کارهای شایسته می‏کنند مژده می‏دهد که پاداشی بزرگ برایشان خواهد بود»، اعلام کرد: با دقت در این آیه به این نتیجه می رسیم که تنها راه هدایت انسان اجرای فرامین قرآنی است.



رئیس دانشگاه کردستان دوری از حقیقت قرآن کریم را منشاء مشکلات موجود در جوامع اسلامی خواند و یادآور شد: متأسفانه امروز در جامعه اسلامی کمتر به پیام و حقیقت اصلی قرآن توجه می‌شود.





انتهای پیام