انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آموزش برش های کیک خامه ای ..
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آموزش برش های کیک خامه ای .. 1

این رسپی از کیک های بسیار ایده آلی است بخصوص برای تولدها بسیار مناسب است و همه این کیک را دوست خواهند داشت
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
آرد 4 قاشق
شکر 1 لیوان
شکلات تلخ 80 گرم
کاکائو 1 قاشق
کره 100 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مربا

کرم:
شیر 4 لیوان
شکر 1 لیوان
آرد 2 قاشق
گردو 1 لیوان
نشاسته 1 قاشق
وانیل 1 پاکت
رویه:
خامه 1 پاکت
پودر نارگیل 1 لیوان
طرز تهیه :
در یک کاسه شکلات و کره را ریخته و بطریق بن ماری حل می کنیم
در یک ظرف تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و خوب مخلوط می کنیم شکر را ریخته و خوب با میکسر مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شود سپس کاکائو , بکینگ پودر و آرد را می ریزیم و مخلوط میکنیم در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و مواد را می ریزیم درفر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد
برای درست کردن کرم:
در قابلمه شیر را ریخته در حرارت گذاشته و شکر, وانیل, آرد و نشاسته را هم اضافه میکنیم و مرتب هم زده تا به قوام بیاید وقتی جوشد پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی این هم جوشید از حرارت بر می د اریم و می گذاریم خنک شود وقتی کیک پخت می گذاریم سرد شود و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم قسمت زیر آن را دوباره در ظرف فر می گذاریم رویش بیش از نصف کرم را ریخته و خوب می مالیم و نصف دیگر خمیر را روی آن می گذاریم الان بقیه کرم را در یک قابلمه ریخته داخلش شکلات ریخته و ذوب میکنیم روی کیک هم این سس را می ریزیم. کرمی که جدا کردیم در قیف ریخته اگر بیش از حد سفت شده شیر سرد می ریزیم و قوامش را درست می کنیم روی شیرینی رابا خامه و پودر نارگیل تزیین می کنیم

( Hi DoctOr )