انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: چيز كيك اوريو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چيز كيك اوريو 1

دسر تابستانی؛
چيز كيك اوريو
بعدازاینکه قالب را از فر خارج کردید، آن را به مدت ١٥ دقيقه در دماي محيط و سپس به مدت حداقل ٢ ساعت در يخچال قرار دهید.
 تابستان که می شود شرایط برای پخت و پز بیشتر فراهم می شود؛ ازپخت غذا گرفته تا کیک و شیرینی  و آماده کردن دسر های جور واجور که جان می دهند برای عصرهای بلند تابستانی و دورهمی های خانوادگی یا دوستانه. حالا که فرصت کمی از این فصل باقی مانده استفاده لازم را ببرید.

 
مواد لازم
    ١ بسته بيسكويت پتي بور شكلاتي
    ١٠٠ گرم كره
    ٤٠٠ گرم پنير خامه‌ای
    ٢٠٠ گرم خامه پاستوريزه
    ١٠٠ گرم  شكر
    وانيل كمي
    ٢ عدد  تخم‌مرغ
    ١ ق س  آرد
    ١٢ عدد بيسكويت اوريو (بيسكويت کرم‌دار شكلات)
    کمی روغن مایع

طرز تهیه:
1.  فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. بیسکویت‌ها را در غذا ساز کاملاً پودر كنيد، سپس كره را ذوب كرده و آن را با بيسكويت پودر شده خوب مخلوط‌کنید.
 
2. يك قالب كمربندي به قطر ٢٤ سانتی‌متر را باکمی روغن مايع چرب کنید. حالا بیسکویت‌ها را كف آن ريخته و با کمک گوشتکوب یا دست آن را کاملاً كف قالب پهن کنید. در یک‌کاسه مناسب پنير، خامه، تخم‌مرغ ها، وانيل، شکر و آرد را بریزید و آنها را باهمزن برقي خوب بزنید تا شكر کاملاً حل شود.
 
3. حالا مخلوط پنيري حاصل را روي بیسکویت‌های پودر شده بریزید، سپس بیسکویت‌های اوریو را در اين مخلوط قرار دهید، طوری که کاملاً درون مخلوط پنيري فرو روند. تعدادي از بیسکویت‌ها را هم روي كيك قرار دهید و قالب را به مدت ٣٠ دقيقه در فر بگذارید.  بعدازاینکه قالب را از فر خارج کردید، آن را به مدت ١٥ دقيقه در دماي محيط و  سپس  به مدت حداقل ٢ ساعت در يخچال قرار دهید.