انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: جذب ۶۰ عضو هیات علمی جدید در مهرماه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جذب ۶۰ عضو هیات علمی جدید در مهرماه 1


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در مهرماه امسال تعداد ۶۰ عضو هیات علمی جدید در این دانشگاه جذب می شوند که براین اساس تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه به حدود ۵۹۰ نفر افزایش می یابد.
سید احمد معتمدی در آیین استقبال دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: درحال حاضر این دانشگاه دارای 530 عضو هیات علمی است که تا مهرماه امسال تعداد 60 عضو هیات علمی جدید در دانشگاه جذب می شوند.

[rtl] 
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای 16 دانشکده و واحد اقماری در استان های مختلف است، اضافه کرد: این دانشگاه؛ پیشرو در تعداد دانشکده و واحدهای اقماری است.درحال حاضر 14 هزار و 500 دانشجو در این دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تحصیل هستند.
 معتمدی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر همواره در رتبه بندی های مختلف جزء دانشگاه های برتر کشور و جهان بشمار می رود، گفت: طبق اعلام پایگاه استنادی علوم جهان (isc) این دانشگاه رتبه نخست دانشگاه های صنعتی را به خود اختصاص داده است.
 
وی اضافه کرد: برنامه داریم این دانشگاه را به دانشگاه های نسل سوم تبدیل کنیم تا دانشجویان علاوه بر فعالیت های آموزشی در حوزه تولید ثروت، نوآوری و خلاقیت نیز نقش داشته باشند.
 
حضور اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در کابینه دولت‌
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به حضور 10 استاد این دانشگاه در کابینه دولت های مختلف گفت: حضور این اساتید در کابینه دولت نشان دهنده چند بعدی بودن فارغ التحصیلان این دانشگاه است.دانشگاه خوب دانشگاهی نیست که تنها بر روی مسائل آموزشی و علمی تمرکز کند بلکه دانشگاه باید در حوزه های کاربردی و رفع نیازهای جامعه نیز فعال باشد.
 
وی تاکید کرد: باتوجه به چند بعدی بودن دانشگاه صنعتی امیرکبیر این دانشگاه مدیران بسیار خوبی را تحویل کشور داده است و درحال حاضر نیز تربیت نیروی لازم برای کشور از مهم ترین اهداف ما بشمار می رود.
 رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: فعالیت های سیاسی، فرهنگی و دانشجویی جزء حسن های این دانشگاه بشمار می رود و دانشجویان علاوه بر کسب درجات علمی در این زمینه ها نیز فعال هستند.فعالیت در حوزه های سیاسی، فرهنگی و دانشجویی بسیار خوب است اما حضور در این نوع فعالیت ها نباید به هدف اصلی دانشجویان که کسب علم است لطمه وارد کند.
 
وی با بیان اینکه والدین نباید از دانشجویان غافل شوند، گفت: به والدین توصیه می کنم در دوران تحصیل فرزندان خود از آنها غافل نشوند زیرا برخی مشکلات دانشجویان در این دوران به دلیل کاهش روابط عاطفی با خانواده به وجود می آید.دانشجویان باید بتوانند روی پای خود بایستند این درحالی است که برخی از والدین بعد از ورود فرزند خود به محیط دانشگاه به طور کامل وی را رها می کنند.
 
معتمدی دوران دانشجویی را حساس ترین دوران زندگی بیان کرد و گفت: در این زمان فرزندان از دوره نوجوانی به دوران مسئولیت پذیری وارد می شوند که اگر به درستی از این دوره استفاده شود می تواند نقش بسیار مهمی در آینده آنها داشته باشد.
 وی تاکید کرد: برخی از دانش آموزان بعد از ورود به دانشگاه فکر می کنند که کار آنها تمام شده اما اینگونه نیست و دانش آموزان بعد از ورود به محیط دانشگاه نیز باید تلاش علمی و آموزشی داشته باشند تا بتوانند در آینده زندگی موفقی را برای خود رقم بزنند.
[/rtl]