انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: چیزکیک و کیک بستنی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم :
بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی
کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم
پودر ژله الونه ورا یک بسته
آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه ی ِ کیک بستنی


طرز تهیه :
اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم.
من ژله رو به روش بن ماری حل کردم.
بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد.
بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم.
مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم.
من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم.
پنیر خامه ای , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن .
بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه.
مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو رو الک میکنیم.
و مخلوط میکنیم.
قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم.
بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم.
به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزکیک رو تا زمانی که کاملا ببنده داخل یخچال میذاریم.
وقتی چیز کیک بست اون رو بیرون میاریم و کمربند قالب رو باز میکنیم.
و کاغذ رو غنی رو به راحتی جدا میکنیم و چیزکیک رو به ظرف سرو منتقل میکنیم .

طرز تهیه ی ِ کیک بستنی
مواد لازم :
کیک کاکائویی گرد (خودتون میتونین بپزین و بزارین سرد بشه بعد با کمک یه نخ کیک رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم میکنیم به طوری که ۳ طبقه کیک داشته باشیم )
کرم شانتی وانیلی ۱ بسته

شکلات تخنه ای تلخ رنده شده ۸۰ گرم
نسکافه ۱ ق م
شیر نصف لیوان
بستنی وانیلی ۶۰۰ گرم
دنت یا سس شکلاتی یا پودینگ شکلاتی هر چی دم دستتون باشه برای روی کیک
طرز تهیه :

نسکافه و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و دو طبقه زیری کیک رو با کمک برس با مخلوط شیر و نسکافه خیس میکنیم
بعد بستنی رو از یخچال در اورده و ۵ دقیقه میزاریم تا تو اتاق بمونه
بعد کرم شانتی رو با یه لیوان شیر سرد با همزن میزنیم
و بعد با بستنی و شکلات رنده شده خوب مخلوط مکنیم .
بعد یک لایه از کیک رو تو قالب کمربندی میزاریم (اگه از قالب کمربندی استفاده نکنین بستنی از
کناره ها بیرون میزنه و خوشگل نمیشه )
بعد نصف مواد کرم شانتی و بستنی رو روش میریزیم و بعد لایه دوم کیک رو هم روش گذاشته و
بقیه مواد رو هم روی اون میریزیم و لایه یا طبقه سوم کیک رو هم میزاریم روشون . و بعد
میزاریم تو یخچال تا ۳ ساعت بمونه .
اگه از پودینگ شکلاتی استفاده میکنین برای روی کیک بهتره پودینگ رو با شیر خیلی کمی
بپزیم و اماده کنیم تا غلظت بیشتری داشته باشه . مثلا با ۵/۱ لیوان شیر
.
بعد اماده شدن پودینگ کیک رو از یخچال بعد ۳ ساعت در میاریم و از قالب بیرون اورده روشو با
سس شکلاتی میپوشونیم و دوباره میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره .
به دلخواه تزیین کرده و سرو میکنیم .