انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن علیه السلام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن علیه السلام 1
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته





سلام . ابتدا تسلیت عرض می کنم شهادت امام حسن مجتبی پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن علیه السلام 1 و رحلت شهادت گونه پیامبر گرامی اسلام(ص) رو خدمت امام عصر پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن علیه السلام 1 و همه محبان این بزرگواران ...

اما در جملاتی کوتاه میخوایم امشب یک درس کوتاه اما بزرگ رو از این بزرگواران یاد بگیریم . از هر کدام یک درس

درس اول پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله : پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله به دو ویژگی بسیار ویژه معروف بودند : 1- حسن خُلق, 2- امانت داری که این دو ویژگی رو قبل از بعثت هم به همراه داشتند . یعنی به قدری امانت دار بودند که به محمَّد امین(ص) معروف بودند. همچنین که ما داریم که امانت رو ولو از کافر گرفتی, بهش خیانت نکن و بهش برگردون .


حُسن خُلق پیامبر گرامی اسلام نیز معروف است آنچنانکه از کسی که بر سرش خاکستر ریخت عیادت کرد . «انّی بُعِثتُ لِاُتَمِّمَ مَکارِمُ الأَخلاق»
این دو ویژگی پیامبر گرامی اسلام نشان می دهد که تساهل و مُدارای ایشان و منش امانت داری ایشان چقدر بالا بوده خصوصا که این ویژگی ها حتی قبل از بعثت ایشان نمایان بوده است و همه ایشان را تأیید می کردند که انسانی درست کار و مهربان و امانت بوده اند.


2- درس دیگر از امام حسن مجتبی پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن علیه السلام 1 : امام حسن مجتبی پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن علیه السلام 1 به کریم بودن معروف بودند به طوریکه حداقل سه بار تمام مال و اموالشان را بین مستحقان تقسیم کردند . در کریم بودن و اخلاق زیبا و پسندیده آن حضرت همین مقدار بس که هیچ کس از درِ خانه آن حضرت دست خالی برنمی گشت حتی آن مرد شامی که اهانت ها در حق ایشان روا داشت و بعد امام او را مرحمت کرد .

به امید اینکه ما هم به مانند پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و امام حسن مجتبی پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن علیه السلام 1 این اخلاق حسنه را کسب کنیم.

اللهم عجل ولیک الفرج