انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه جوجه اسپایسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه جوجه اسپایسی 1

آماده سازی و پخت جوجه اسپایسی : 60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه جوجه اسپایسی برای 6 نفر
 :ماست1/4لیوان
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
روغن2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه خرد شده
زنجبیل رنده شده1 قاشق غذاخوری
زیره سبز1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه1/2 قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
سینه مرغ4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان
پیاز خلالی1/2 لیوان
گشنیز خرد شده2 قاشق غذاخوری
سماق1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه اسپایسی :در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، 12ساعت در یخچال بماند.طعم پیاز : در همین حال، در یک کاسه پیاز، گشنیز، سماق قرمز، نمک و فلفل سبز تند را ترکیب کرده و در کنار کباب بگذارید.مرغ ها را سیخ کرده و کباب کنید