انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه 1
این نان مغزدار رسپی یکی از روستاهای ترکیه است که خیلی خوشمزه  و مقوی است

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری

شیر 2 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

نمک

مواد داخلی:

آرد 10 قاشق

کره 2 قاشق

روغن مایع

نمک

رویه:

زرده تخم مرغ

نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه 1

طرز تهیه :

 

برای درست کردن مواد دخلی کره را در قابلمه ذوب میکنیم کمی روغن مایع می ریزیم آرد را ریخته و تفت می دهیم سپس نمک می ریزیم تا وقتی قهوه ای رنگ شد تفت می دهیم  و میگذاریم سرد شود سپس در یک کاسه  آرد و نمک می ریزیم  وسطش را گودال کرده و خمیر مایه را در قسمت وسط می ریزیم و  روی خمیر مایه کم کم شیر می ریزیم  و از قسمت وسط ورز میدهیم تا خمیر شود روی خمیر آرد ریخته و استراحت می دهیم  به 10-11 قسمت تقسیم کرده رویش آرد ریخته و با وردنه باز میکتیک و با نعلبکی قالب می زنیم و  مواد داخلی را میگذاریم و به شکل مثلث می بندیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و با چنگال رویش چند تا خط میکشیم تا شکل دار شود و میگذاریم در سینی استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده میپزیم