انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ترخون طعم خوبی به سوپ خامه ای مرغ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون , از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده نمایید.


مواد لازم جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :
 
 کره : 4 قاشق غذاخوری
 پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
 مرغ پخته ریز رشته شده : 300 گرم
 عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
 ترخون تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
 خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
 نمک : به میزان لازم
 فلفل : به میزان لازم
 برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری
 نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری
 
طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ :

1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید .

2. رشته های مرغ را به همراه 300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

3. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

4. باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

5. ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

6. سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد . برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .