انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: شیرینی برنجی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم :

130 گرم آرد برنج        
30 گرم پودرقند        
70 گرم روغن جامد    
1 عدد زرده تخم‌مرغ  
3 ق س گلاب              
1 ق چ پودرهل           
پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین

طرز تهیه:

1.   روغن جامد، پودر قند و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.

2.  حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.

3.  خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالب‌های دلخواهتان آن را قالب بزنید.

4.  روی تکه‌های قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کرده‌اید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی‌ آماده شوند.

نکته:

به جای پودر پسته می‌توانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید