انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خورش مرغ و مغز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم جهت تهیه خورش مرغ و مغزها :

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شده : 1 عدد
 پودر زیره : 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل : نصف قاشق چای خوری
فلفل سبز خرد شده : 2 عدد
سینه مرغ تکه تکه شده : 100 گرم
آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
کره کنجد شیرین نشده : 3 قاشق غذاخوری
 آب مرغ : 450 میلی لیتر
 مخلوط آجیل خام خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده : 3 حبه
پوره گوجه فرنگی : 1 لیوان
نمک : به میزان لازم
 فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ و مغزها :

1. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید . سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط نموده و برای تزیین کنار بگذارید .

2. پیاز را در قابلمه تفت دهید و تکه های مرغ را به آن اضافه و به مدت 4 دقیقه سرخ نمایید و در ظرفی جداگانه بریزید .

3. در همین ظرف کره کنجد , آجیل های خرد شده و آرد را روی حرارت به آرامی مخلوط نمایید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی , جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید . اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل گردد .

4. پس از پخت خورش مرغ و مغزها را در ظرف مخصوص سرو ریخته و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه خورش مرغ و مغزها :

آجیل ها منابع غنی پروتیین گیاهی , ویتامین های B6 , B3 , C , E است . خورش مرغ و مغزها شبیه خورش های تایلندی است و به همراه برنج و سالاد سبزیجات سرو می شود . حتما سیر و فلفل را تفت دهید تا مواد موثره آن خارج شود . برای دوباره گرم نمودن خورش مرغ و مغزها آن را در ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و روی آن را با سلفون بپوشانید و با بالاترین درجه به مدت 8 دقیقه گرم نمایید .