انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پيتزاي چيني تند !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پيتزاي چيني تند ! 1آ

خرين خبر/ براي۱۲ نفر چي لازم دارم:

گشنيز (تازه و خرد شده) ۱ قاشق سوپ خوري
پياز قرمز (خرد شده) ۱/۳ فنجان
پنير موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۲ فنجان
نان پيتزا (آماده) ۱ بسته
سس سويا ۱ قاشق چاي خوري
پوره فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوري
سس گوجه فرنگي (بدون نمک) ۲۲۰ گرم
ريشه زنجبيل (ريز خرد شده) ۱ قاشق چاي خوري
مرغ ۳۰۰ گرم
روغن گياهي(تند يا ساده) ۱ قاشق سوپ خوري
نخود فرنگي ۱/۲ فنجان

چطوري درست کنم:
۱- فر را با دماي 375 درجه ي فارنهايت (190 درجه سانتي گراد) گرم کنيد.
۲- تابه ي 25 سانتي متري را روي شعله ي زياد داغ کنيد.
۳- مرغ و ريشه ي زنجبيل را اضافه کنيد.
۴- به مدت 2 تا 3 دقيقه يا تا زماني که وسط مرغ ديگر صورتي نباشد هم بزنيد و سرخ کنيد. حرارت را روي متوسط بگذاريد.
۵- سس گوجه فرنگي، پوره ي فلفل قرمز و سس سويا را اضافه کنيد و هم بزنيد.
۶- 2 قاشق از مخلوط مرغ را روي نان پيتزا و به فاصله ي 1 سانتي متري از لبه ي نان بماليد. روي آن را با
بپوشانيد. پنير را روي پيتزا بپاشيد.
۷- به مدت 15 تا 20 دقيقه يا تا زماني که پيتزا داغ و پنير آب شود بپزيد. روي آن گشنيز بپاشيد.