انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه برگر لوف گوشت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه برگر لوف گوشت 1
مواد لازم
  • تخم مرغ کمی زده شده 1 عدد
  • نان تست مکعبی شده 1 عدد
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • رب گوجه فرنگی 230 گرم
  • پیاز ریز خرد شده 3 عدد
  • شکر قهوه ای 2 و 1/4 قاشق
  • سس خردل 2 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان، نمک و فلفل را بریزید. گوشت چرخ کرده را نیز درون کاسه بریزید و با دست تمیز آنها را با هم مخلوط شوند ورز دهید. مخلوط را به صورت 4 عدد گوشت برگر در بیاورید.
  2. یک تابه نسوز آماده کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. گوشتها را خیلی آرام روی تابه بپزید تا برشته و قهوه ای شوند. تقریبا 2 یا 3 دقیقه برای قهوه ای شدن سطح گوشتها کافی است. آنها را از روی حرارت بردارید و درون یک ظرف بگذارید.
  3. روغن تابه را خالی کنید و آن را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و رب گوجه فرنگی، پیاز، شکر قهوه ای و سس خردل را در تابه بریزید و هم بزنید. گوشتها را در سس قرار دهید و اجازه دهید تا سس خوب بجوشد. گوشتها باید خوب پخته شوند تا وسط انها دیگر خام نباشد.

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در : 30 دقیقه
    • وعده: نهار
    • دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گوشت و مرغ
    • مواد لازم : پیاز, تخم مرغ, رب گوجه فرنگی, روغن, شکر, گوشت, نان