انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ایجاد مراکز دانشگاه علمی کاربردی در کشورهای همسایه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ایجاد مراکز دانشگاه علمی کاربردی در کشورهای همسایه 1

معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی از برنامه این دانشگاه برای جذب دانشجویان خارجی و راه‌اندازی مراکز علمی-کاربردی در برخی کشورها از جمله افغانستان خبر داد.



بهزاد بهرامی‌نسب در حاشیه بازدید از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه سمنان،با اشاره به اینکه وزارت علوم در دولت تدبیر و امید تاکید ویژه‌ای بر دیپلماسی علمی و دانشگاهی دارد اظهار کرد: وزارت علوم در این راستا دانشگاه‌های مختلف را موظف به ایجاد معاونت بین‌الملل که تا پیش از این به‌صورت اداره کل در دانشگاه‌های وجود داشت، کرده است.



وی با بیان اینکه تبادل استاد و دانشجو و مراودات علمی از مهمترین اهداف وزارت علوم در راستای فعال کردن دیپلماسی علمی است، خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در همین راستا تا کنون مراودات و تفاهم‌نامه‌هایی با برخی دانشگاه‌ها در کشورهایی نظیر آلمان، عراق، افغانستان، ترکیه و اقلیم کردستان داشته است.



معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی کشور از سفر دو هیات دانشگاهی از آلمان به ایران و بازدید از مراکز علمی کاربردی خبر داد و افزود: علاوه بر این یک تیم علمی نیز از اقلیم کردستان و همچنین یک تیم به سرپرستی وزیر علوم کشور افغانستان در دانشگاه جامع حضور پیدا کرد. همچنین در راستای فعال کردن دیپلماسی علمی، هیات‌هایی از دانشگاه جامع به ترکیه، آلمان و اقلیم کردستان سفر کرده اند.



دکتر بهرامی‌نسب از برنامه دانشگاه جامع علمی-کاربردی برای راه‌اندازی مراکز این دانشگاه در افغانستان خبر داد و گفت: وزیر علوم افغانستان این درخواست را در بازدید از دانشگاه جامع علمی-کاربردی کشور مطرح کرد و در حال حاضر در تلاش هستیم تا زمینه‌های لازم برای راه‌اندازی این مرکز را فراهم کنیم.



وی از اعطای ماموریت از سوی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسای دانشگاه‌های جامع استان‌های مرزی برای جذب دانشجو از کشورهای همسایه خبر داد و اضافه کرد: روسای دانشگاه‌های جامع استان‌های مرزی از جمله روسای دانشگاه‌های جامع علمی-کاربردی ایلام، خوزستان، کردستان و.... موظف شدند که با هماهنگی استانداران زمینه انعقاد تفاهمنامه‌های همکاری برای جذب دانشجو از این کشورها را فراهم کنند.



این عضو هیئت علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اذعان به اینکه 100درصد کار ما در دانشگاه جامع، نظارتی است، افزود: امور اجرایی به خود مراکز علمی کاربردی سپرده شده و نقش دانشگاه جامع چه در سطح ملی و چه در سطح مراکز استانی دانشگاه جامع، عموما نظارتی است و باید از ورود به امور اجرایی اجتناب کنند.



بهرامی‌نسب با اشاره به برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از اعطای بن کتاب به دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور خبر داد و گفت: در همین راستا طی ابلاغی به دانشگاه جامع علمی کاربردی استان‌ها، خواسته شد که از دانشجویان علاقه‌مند به استفاده از این تسهیلات ثبت‌نام کنند تا بن کتاب دانشجویی با تخفیف ویژه در اختیار آنها قرار گیرد.



معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی کشور با اشاره به افزایش فعالیت‌های فرهنگی در این دانشگاه، تصریح کرد: در تمامی برنامه‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانشجویی استفاده و همه برنامه‌ها توسط خود دانشجویان مدیریت، برنامه‌ریزی و اجرایی می‌شود.



انتهای پیام