انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دستور تهیه فتوچینی با سس سفید و میگو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دستور تهیه فتوچینی با سس سفید و میگو 1
فتوچینی نوعی پاستا است که کم کم دارد در بین غذاهای مان جا می افتد. امروز طرز تهیه فتوچینی با سس سفید و میگو را به شما آموزش داده ایم. مطمئنم اگر امتحانش کنید جزء غذاهای اصلی تان قرارش می دهید.


مواد لازم و طرز تهیه فتوچینی:


۱. ابتدا ۱۰۰ گرم میگوی ریز را بعد از پاک کردن در تابه حاوی مقداری کره تفت دهید . به میگوهای در حال پخت کمی نمک و در صورت دلخواه ادویه یا پودر پاپریکا بزنید تا طعم دار شود. یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کرده و به میگو در حال سرخ شدن اضافه کنید.


۲. نصف پیمانه قارچ ریز یا قارچ خرد شده آماده کنید و در تابه دیگری بریزید و بعد از اضافه کردن کمی کره و آب لیمو ترش ، روی اجاق قرار دهید و فقط سه چهار دقیقه تفت دهید چون قارچ به سرعت می پزد .


۳. حالا قارچ و میگو را داخل سس سفید بریزید و خوب مخلوط کنید . سس را کمی بچشید اگر نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل سیاه بود ، این کار را انجام دهید.


۴. ۱۵۰ گرم پاستای فتوچینی یا همان نواری را در قابلمه ای حاوی مقداری آب در حال جوش ۱۵ دقیقه بپزید و آبکش کنید.


۵. پاستا را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و روی آن سس مخلوط با قارچ و میگو را بریزید وروی آن جعفری تازه بگذارید و سروکنید.