انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: روش تهیه مثلث پنیری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای ۳۰مثلث :۱۰۰گرم ارد سفید ٫۷۵گرم کره جامد٫ ۱عدد زرده تخم مرغ ٫۱۲۵گرم پنیر چدار رنده شده
برای روی مثلث ها :۱قاشق پنیر پارمسان رنده شده،۱عدد تخم مرغ ،۱ قاشق عذا خوری اب
حرارت فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید
ارد را در را در یک کاسه بزرگ الک کنید . کره را به شکل قطعه های کوچک ببرید و به ارد اضافه کنید
با انگشتانتان کره را با ارد مخلوط کنید و بمالید تا هیچ گلوله ای در مخلوط باقی نماند.
زرده تخم مرغ و پنیر چدار را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا با دست هایتان مخلوط را جمع کنید تا به شکل خمیر در بیاید .
کمی ارد،روی سطح کار تمیزی بپاشید و خمیر را با ضخامت ۵ مبلی متر پهن کنید .
خمیر را با قالب مثلثی یا یک چاقوی کند ببرید . هر تکه را به دقت روی سینی فر نچسبی که قبلا ان را کمی چرب کرپه اید بگذارید .
حالا نوبت روی مثلث هاست ! در یک کاسه کوچک تخم مرغ و اب را با چنگال هم بزنید و با قلم مو کمی ااز این مایع روی هر یک از این مثلث ها بمالید .اخر سر مقداری پنیر پارمسان رنده شده روی ان ها بپاشید.
مثلث ها را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بگذارید.
وقتی مثلث ها اماده شدند ان ها را از فر بیرون بیاورید و روی پایه سیمی بگذارید تا خنک شود.