انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آموزش تهیه املت قارچ و پیازچه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آموزش تهیه املت قارچ و پیازچه 1

طرز تهیه املت قارچ و پیازچه


انواع املت بخاطر طبخ سریع آن بین خانمهای شاغل از طرفداران بیشتری برخوردارند . تهیه این غذای سبک ولی پر انرژی بخاطر استفاده از سبزیجات سرشار از فیبر به گوارش و سلامتی شما کمک شایانی میکند . با ما همراه باشید تا با طرز پخت یک املت متفاوت آشنا شوید.



مواد لازم برای املت قارچ و پیازچه :



قارچ 6 عدد
پیازچه چند عدد
تخم مرغ 4 عدد
آرد نصف قاشق تا یک قاشق سر صاف غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
کره 1 قاشق غذاخوری
زرشک یک قاشق غذاخوری



طرز تهیه املت قارچ و پیازچه :



قارچ را شسته خرد کرده و با کره تفت می دهیم بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد پیازچه خرد شده و زرشک و گشنیز را اضافه کرده و کمی که تفت دادیم شعله را خاموش می کنیم تا این مواد کمی سرد شوند.



در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته نمک، فلفل سیاه و آرد و پودر بکینگ پودر و زعفران را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و مواد دیگر را به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم در ماهی تابه یک کم روغن می ریزیم وقتی که داغ شد موادمان را می ریزیم و هم نمی زنیم وقتی زیر آن پخت برای روی آن درب ماهیتابه را می گذاریم تا بپزد من روی آن را در توستر پختم با یک کم پنیر پیتزا که روی آن زدم.
خیِِلی این غذا تنوع داره  Smile
ممنون ازت^_