انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری ^.^
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری ^.^ 1

درست کردن نان زنجبیلی های فنجانی ترد و کمی
شیرین با پنیر کار آسانی است.

مواد لازم برای نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری
  • کره نرم 1 فنجان
  • شکر 1 فنجان
  • شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • ملاس ( میتوانید عسل را جایگزین کنید ) 3 ق غ
  • آرد 3 فنجان
  • دارچین 2 ق چ
  • پودر زنجبیل 2 ق چ
  • پودر فلفل شیرین 1 ق چ
  • نمک یک چهارم ق چ
  • جوش شیرین 1 ق چ
  • قالب مینی مافین

مواد لازم برای فراستینگ پنیری
  • پنیر خامه ای هم دما با اتاق 200 گرم
  • کره هم دما با اتاق نصف فنجان
  • عصاره وانیل 2 ق چ
  • شکر شیرینی پزی 2 فنجان
  • اسپرینکل برای تزئین

طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری ^.^ 1

طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب مافین را اسپری جدا کننده بزنید .
کره ، شکر ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ و ملاس را با هم مخلوط نموده و 3 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند . تمام مواد خشک را با هم ترکیب نموده به ترکیب کره و تخم مرغ بیفزایید و فقط تا زمانی که کاملا ترکیب شوند به هم زدن ادامه دهید .
1 ق غ از خمیر را برداشته با دست گرد کنید و داخل قالب ها مافین را با این توپ ها پر کنید . سعی کنید تا حد امکان توپ ها را در مرکز قالب ها جا بدهید .
کوکی های فنجانی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند تا زمانی که لبه های اطرافشان قهوه ای شود .
پنیر خامه ای را با هم زن بزنید تا کاملا نرم شود سپس کره و وانیل را افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند . شکر را اضافه کرده و بزنید تا کاملا کرمی و غلیظ شد .
وقتی کوکی ها کاملا سرد شدند رویشان را با فراستینگ پنیری و اسپرینکل تزئین نمایید .

طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری ^.^ 1

نکات تکمیلی در مورد نان زنجبیلی های فنجانی

نان زنجبیلی های فنجانی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
نان زنجبیلی های فنجانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .