انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: نکاتی در رابطه با جوشاندن آب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
نکاتی در رابطه با جوشاندن آب 1

هرروز صبح که از خواب بیدار می‌شوید، کتری برقی را روشن می‌کنید و درحالی‌که آب درون آن به جوش می‌آید، کارهای دیگرتان را انجام می دهید، تا این که متوجه می‌شوید کتری برقی به‌طور خودکار خاموش شده است. دکمه را می زنید تا مجدد جوش بیاید،
 
اما هرگز تصور نمی‌کنید که این کار به‌سلامتی شما ضرر می‌رساند، اما چرا؟به نقل از سایت “هلث نیوز” و به گفته محققان دانشگاه هاروارد، با جوشیدن آب تغییراتی در ترکیب آن به وجود می‌آید و ترکیبات فرار و گازها در آن رها می‌شوند. وقتی آب معمولی بیش‌ازحد

 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکاتی در رابطه با جوشاندن آب 1

 
جوشانده شود یا مجدد بجوشد ترکیبات آن، حالتی نامناسب پیدا می‌کند.مواد خطرناک در آب تراکم پیدا می‌کند، درنتیجه احتمال آشامیدن برخی مواد شیمیایی و مواد خطرناکی مانند نیتریت، آرسنیک و فلوراید افزایش پیدا می‌کند. میزان زیاد مواد معدنی انباشته شده،
 
می‌تواند مضر باشد. به‌ عنوان‌ مثال، نمک کلسیم می تواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.نیترات‌ها که در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرند، بسیار سمی می‌شوند. دمای بالا نیتریت را، به نیتروسامین تبدیل می‌کند که سرطان‌ زا است. نیتریت را به
 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکاتی در رابطه با جوشاندن آب 1

 
بیماری‌هایی چون لوسمی، لنفوم غیر هوچکین، سرطان تخمدان، کولون، معده ، پانکراس و تیروئید ارتباط می دهند.به‌علاوه، در طول زمان، تراکم آرسنیک می‌تواند به مسمومیت آرسنیک ومشکلات متعددی ازجمله سرطان، بیماری قلبی عروقی، ،نازایی و اختلالات
 
رشد منجر شود.قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض فلوراید، می‌تواند اثرات مخرب بر رشد شناختی و عصبی، به‌ویژه در کودکان،ایجاد کند، بنابراین احتیاط به خرج دهید، اگر لازم به جوشاندن آب است از باقی مانده آن برای آبیاری ومصارف دیگر استفاده کنید وهر بار به میزان مورد نیاز آب بجوشانید .
فقط کتری های قدیمی بدون ضرر Big Grin