انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: نکاتی راجب شیرینی و کرونا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
متخصصان تغذیه و رژیم درمانی عقیده دارند که ویروس کرونا در دمای بالا از بین خواهد رفت و این درحالی است که ممکن است شیرینی به ویروس آلوده نباشد، اما هنگام قرار دادن در جعبه از طریق دست آلوده فرد فروشنده شیرینی ناقل ویروس شود و یا اینکه خود جعبه از قبل به ویروس کرونا آلوده شده باشد.



رشد ویروس و باکتری در شیرینی جات‌ تر نسبت به شیرینی جات خشک به علت اینکه ویروس‌ها در جای مرطوب پیشرفت زیادی دارند، بیشتر خواهد بود، اما شیرینی جات خشک به علت اینکه بیشتر در خانه تهیه می‌شوند اگر آن‌ها را بعد از پخت مجدد گرم کنیم دیگر ناقل به ویروس نخواهند بود.

به یاد داشته باشید که مصرف مواد شیرینی زا در این روز‌ها ممکن است علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی، سلامت دندان‌های شما را به خطر اندازد و با بسته بودن مراکز درمانی و کلینیک‌های دندان پزشکی ممکن است درد زیادی به علت خراب شدن دندان‌ها گریبانگیر شما شود.
البته ویروس فقط داخل سلول زنده میتونه تولید مثل کنه و زیاد بشه
و تعدادشون تغییری روی محیطی که سلول زنده نباشه نمیکنه
و از بین میرن
البته زمان میبره تا از بین بره
(09-04-2020، 19:28)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ -> ]
البته ویروس فقط داخل سلول زنده میتونه تولید مثل کنه و زیاد بشه
و تعدادشون تغییری روی محیطی که سلول زنده نباشه نمیکنه
و از بین میرن
البته زمان میبره تا از بین بره

خوب اگه همه بخوان اینطور فکر کنن خوب هر چی از بیرون وارد خونه میشد و ضدعفونی و میکروب کشی نمیکردن.همه کارها به خاطره اینه کرونا وارد بدن نشه