انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: معرفی فیلم هاراگیری (Harakiri)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
معرفی فیلم هاراگیری (Harakiri) 1

کارگردان : ماساکی کوبایاشی  

نویسنده : شینوبو هاشیموتو  

بازیگران :

تاتسویا ناکادی / سوگومو

آکیرا ایشیماها / موتومه

شیما ایواشیتا / میهو

زمان : 133 دقیقه

محصول : درام



معرفی فیلم هاراگیری (Harakiri) 1

داستان فیلم :

یک سامورایی ( تاتسویا ناکادای ) برای پایان دادن به زندگی اش به سبک و سیاق سامورایی ها ( هاراگیری ) نزد اربابی مراجعه می کند اما...

کارگردان:

ماساکی کوبایاشی (Masaki Kobayashi): کوبایاشی در سال ۱۹۴۱ به عنوان کارگردان کارآموز در استودیوی فیلم‌سازی شوچیکو مشغول به کار شد ولی کمی بعد مجبور شد به ارتش بپیوندد و به منچوری اعزام شد. او انسانی صلح‌جو بود و به همین دلیل هرگز در مدت خدمت رتبه‌اش از سرباز صفر بالاتر نرفت. او اسیر جنگی شد و در سال ۱۹۴۶ پس از آزاد شدن، دوباره به استودیوی شوچیکو برگشت و به عنوان دستیار کارگردان کیسوکه کینوشیتا مشغول به کار شد.

او از ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۱، فیلم‌های سه‌گانهٔ وضعیت بشر را کارگردانی کرد که به نتایج جنگ جهانی دوم بر یک ژاپنی صلح‌جو و سوسیالیست می‌پرداخت.در سال ۱۹۶۲ فیلم هاراگیری را کارگردانی کرد که جایزهٔ هیئت داوران جشنواره فیلم کن ۱۹۶۳ را از آن خود کرد.

در سال ۱۹۶۴، فیلم کوایدان را کارگردانی کرد که از روی چهار داستان از کتاب‌های لافکادیو هرن اقتباس شده‌بود و جایزهٔ ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم کن ۱۹۶۵ را از آن خود کرد و نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان شد.

کوبایاشی در سال ۱۹۶۹ به عنوان داور نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین انتخاب شد.

ماساکی کوبایاشی در سال 1996 در سن 80 سالگی درگذشت.


معرفی فیلم هاراگیری (Harakiri) 1


 

نکاتی که احتمالا درباره هاراگیری (Harakiri) نمی دانید :

تاتسویا ناکادای، بازیگر نقش اصلی فیلم از سکانس های مبارزه با شمشیر در فیلم وحشت داشت. در آن مقطع، تمرین ها با شمشیر واقعی انجام می شد و همین موضوع ریسک تمرین را بالا می برد. با اینحال در فیلمبرداری « هاراگیری » از شمشیر زن های حرفه ای برای جلوگیری از خطای احتمالی استفاده شد.

ناکادای گفته « هاراگیری » محبوب ترین فیلمش است.

ناکادای و دیگر بازیگر فیلم، رنتارو میکونی اختلافات زیادی هنگام فیلمبرداری داشتند. ناکادای که بازیگر تئاتر محسوب می شد، با صدایی بلند که ویژگی بازیگران تئاتری است،دیالوگ ها را ادا می کرد در صورتی ک میکونی با لحنی موزون و آرام سخن می گفت. همین مسئله باعث شد آنها به سبک بازیگری یکدیگر ایراد بگیرند و به طوریکه فیلمبرداری پروژه به مشکل برخورد. در نهایت با مداخله کوبایاشی، آن دو با یکدیگر کنار آمدند!

« هاراگیری » در لیست برترین فیلمهای تاریخ سینما از دیدگاه راجر ایبرت قرار دارد.

« هاراگیری » از وب سایت Rotten Tomatoes  نمره 100 دریافت کرده است.

کمپانی Criterion این فیلم را از لحاظ کیفی بهبود بخشید.

 

دیالوگ ماندگار:

اون چیزی که امروز برای دیگران اتفاق می افته، ممکنه سرنوشت فردای تو باشه!

 

منبع:moviemag.ir