انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: |طرز تهیه کیک بسبوسه|
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
|طرز تهیه کیک بسبوسه| 1

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بسبوسه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ پیمانه آرد
۱ پیمانه آرد سمولینا
۳ عددتخم مرغ
۱ ق م بکینگ پودر
۱/۲ ق م وانیل
۱/۴ ق م نمک
نصف پیمانه روغن
۱/۲ پیمانه شیر ولرم یا ماست
زعفران دلخواه
۱ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه شکر
۱ عددآب لیمو ترش تازه
۳ قاشق غ عسل

طرز تهیه:

ابتدا شربت درست میکنیم. شکر و آب را داخل قابلمه میریزیم. همین که به جوش اومد آبلیموی تازه و زعفرونشو اضافه می‌کنیم.
میگذاریم تا جوش بخورد و در آخر عسل را می‌ریزیم. یه جوش که زد از روی حرارت بر می‌داریم و میگذاریم تا خنک بشه.
اول تخم مرغ‌ها را با همزن یکم می‌زنیم و وانیل را بهش اضافه می‌کنیم و حسابی می‌زنیم. بعد ماست یا شیر ولرم را با زعفران مخلوط کرده تا کمی رنگش باز شود و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و یکم با همزن می‌زنیم. حالا روغنش را می‌ریزیم و باز با همزن در حد چند ثانیه می‌زنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و داخل مایه کیک الک می‌کنیم. بلافاصله آرد سمولینا را به مواد افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم.

بعد داخل قالب به ابعاد ۲۰ در ۲۰ که قبلا چرب و آردپاشی کرده ایم می‌ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میگذاریم بپزد، تا جایی که روی کیک طلایی شود. بعد از فر خارج نموده و کمی که از حرارت افتاد بُرش می‌زنیم و سپس شربت خنک شده را روی کیک می‌ریزیم.