انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: اصول نورپردازی در اجرای نمای ساختمان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
نمای ساختمان بعنوان معرف یک ساختمان می باشد و پیمانکار نما برای اجرای نما وظیفه سنگینی را برعهده دارد زیر نمای ساختمان حکم لباس برای یک انسان را دارد که اولین چیزی که به چشم بیننده می آید نمای یک ساختمان می باشد از همین رو دقت در اجرای نمای یک ساختما از اهمیت بسزایی برخوردار است و پیمانکاران نما باید سعی کنند با تلفیق متریال ها نمای چشم نوازی را برای یک ساختمان اجرا کنند. یکی از عوامل با اهمیت و بسیار تاثیرگذار در جلوه و زیبایی نمای ساختمان، نورپردازی است. نورپردازی نمای ساختمان، علاوه بر جذابیت و چشمگیر شدن، باعث تامین روشنایی ساختمان نیز می شود.

اهمیت نورپردازی در اجرای نمای ساختمان
از آنجایی که نمای ساختمان با محیط اطراف در ارتباط است و اولین چیزی است که از یک ساختمان به چشم تماشاگران می آید، به همین علت، زیبایی آن بسیار مهم بوده و می بایست مورد توجه قرار بگیرد. نمای یک ساختمان، به همان مقدار که در طول روز باید دارای زیبایی و طراحی خاص باشد، مهم است که در طول شب نیز با استفاده از روش های نورپردازی نمای ساختمان، از جذابیت برخوردار گردد. نورپردازی نمای ساختمان، به اندازه ای موثر است که می تواند یک ساختمان را با نمای معمولی بسیار جذاب تر کند و در صورتی که نورپردازی بر اساس اصول صحیح انجام نشود، ممکن است زیبایی نما و جذابیت آن را از بین ببرد. با توجه به مطالب گفته شده به اهمیت نورپردازی در اجرای نمای ساختمان پی می بریم. حال می خواهیم بدانیم یک پیمانکار نما برای نورپردازی در نما باید چه اصولی را رعایت کند تا شیوه صحیح نورپردازی در اجرای نما را رعایت کرده و نمای ساختمان جلوه بصری زیبایی داشته باشد. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

شیوه های نورپردازی در اجرای نمای ساختمان
یک پیمانکار نما بخوبی می داند نورپردازی نمای ساختمان اشکال مختلفی دارد. ممکن است کل نمای ساختمان نورپردازی شود یا عکس آن هدف پیمانکار نما از نورپردازی نمای ساختمان، برجسته کردن بخشی از نما نسبت به سایر بخش‌ها می باشد. در قدم اول پیمانکار نما به این نکته در اجرای نورپردازی ساختمان توجه می کند که کاربری ساختمان چیست؟ آیا یک ساختمان مسکونی می باشد یا یک مجتمع ادرای یا تجاری می باشد و با توجه به نوع کاربری آن تصمیم می گیرد از کدام شیوه اجرای نورپردازی دراجرای نمای ساختمان استفاده کند. شیوه های نورپردازی در اجرای نمای ساختمان به ۳ روش زیر می باشد:
روش نور پردازی خشن
روش نور پردازی یکدست
نورپردازی از داخل و خارج