انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خواص و فواید سرکه نارگیل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خواص و فواید سرکه نارگیل 1
فواید و خواص شگفت انیگز سرکه نارگیل
سرکه ناگریل دارای طعم و عطر خاص و خوبی است که برای سلامت انسان بسیار خواص دارد.
 
از جمله فواید این محصول می توان به موارد زیر اشاره کرد:‏
سرکه نارگیل از راه تخمیر به دست می آید و بنابراین منبع طبیعی پروبیوتیکھا محسوب میشود. پروبیوتیکھا باعث ‏تعادل باکتریھای خوب روده شده و به سلامتی ما کمک میکنند.
 
سرکه نارگیل منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامینھا هست. از جمله مواد مغذی خوب سرکه نارگیل میتوان به این ‏موارد اشاره کرد: پتاسیم «که تعادل الکترولیتھای بدن رو حفظ کرده وفشار خون و فراوری قند رو بازرسی میکند»، ‏اسید آسکوبیک یا ویتامین ‏C‏» که یک آنتی اکسیدان بسیار مھم هست»، ویتامینھای گروه ‏B‏ و به خصوص ویتامین ‏B2‎‏ ‏یا ریبوفلاوین «که یک ویتامین مھم و ضروری برای ساخت انرژی در بدن و عملکرد درون سلولی ومتابولیسم هست».‏
 
سرکه نارگیل حاوی اسیدآمینه‌هایي هست که معمولاً در غذا هاي گیاهی یافت نمی شوند. اسیدھای آمینه اضافه بر ‏اھمیت کلیدی که در تعداد زیادی ازفعالیتھای بدن دارند، نقش بسیار مھمی نیز در سلامتی سیستم ایمنی بدن ایفا ‏می کنند.‏
 
گرچه ھمیشه باید گذشته از این که از سرکه نارگیل بعنوان بخشی از رژیم خوراکی خود بهره گیری کنید، با دکتر ‏مشورت نمایید «مخصوصاً اگر از داروھای کاھنده فشار خون بهره گیری می کنید».‏
 
مثل سرکه سیب، سرکه نارگیل نیز اسیدی بوده و نمیتوان آن رو به صورت خالص مصرف کرد زیرا ممکن هست که ‏به مری آسیب برساند. بنابراین بھتر هست که آن رو با کمی خردل یا ‏روغن مخلوط کرده و در سالاد بریزید یا آن رو با آب و عسل رقیق کنید و بعنوان نوشیدنی سم زدا در صبح بنوشید.‏

منبع تاپ ناز