انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دستور پخت |کوفته کباب|
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دستور پخت |کوفته کباب| 1





مواد لازم برای کوفته کباب :

گوشت چرخ کرده :300 گرم

جعفری ریز خرد شده تازه :2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :2 قاشق غذا خوری

پودر سوخاری :2 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط :1 عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی

پودر سیر :به مقدار لازم

طرز تهیه :
پیاز را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید. بعد آب اضافه پیاز ها را بگیرید و جعفری خرد شده را به همراه گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

در حین هم زدن ، پودر سوخاری ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.وقتی گوشت حالت چسبندگی پیدا کرد مواد را نیم ساعت استراحت دهید.

بعد از نیم ساعت استراحت گوشت ، تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بگذارید تا داغ شود.

بعد به اندازه یک نارنگی از گوشت بردارید و در کف دست به حالت کوفته در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید. وقتی دو طرف کوفته ها سرخ شدند آنها را در کنار نان و یا برنج سرو کنید.

تهیه کوفته کباب

کوفته کباب خانگی

نکات تکمیلی در مورد کوفته کباب

کوفته کباب جزو دلمه و کوفته میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

کوفته کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .