انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: اموزش ساخت وبلاگ+تصویر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در اين آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساختن وبلاگ در يکي از بزرگ‌ترين سايت‌هايي که خدمات وبلاگ را ارائه مي‌دهند آشنا کنم. سرویس‌های مختفی مثل Persianblog.ir ، blogger.com ، mihanblog.com و ... وجود دارند، اما ما بلاگفا را به دلیل امنیت، ساده‌تر بودن دامنه و مهم‌ترازهمه، بالاتر بودن رتبه آن نسبت به دیگر سایت‌ها، ترجیح می‌دهیم.

براي ساخت وبلاگ، مراحلي را که در اين آموزش گفته شده است به ترتيب انجام دهيد:
- ابتدا وارد سايت بلاگفا شويد . اگر آدرس آن را نمي‌دانيد از طريق لينک زير اين کار را انجام دهيد:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.Blogfa.com



- پس از وارد شدن به سايت بلاگفا همان گونه که ملاحظه مي کنيد اين سايت توضيحاتي را در مورد خدماتي که اين سرويس دهنده در اختيار شما قرار مي‌دهد شرح داده که اگر براي اولين بار است که از اين سرويس استفاده مي‌کنيد خواندن اين توضيحات به شما توصيه مي‌شود.

اموزش ساخت وبلاگ+تصویر 1

پس از خواندن اين توضيحات بر روی دکمه‌ «ایجاد وبلاگ جدید» کليک نماييد تا مراحل ساخت وبلاگ شما شروع شود:

- اکنون وارد صفحه‌اي مي‌شويد که فيلدهایي (خانه‌هاي سفيد رنگ و خالي که براي وارد کردن و نوشتن اطلاعات شما درون آنهاست) قرار داده شده است که شما بايد آنها را به دقت تکميل نماييد.

- همان گونه که مشاهده مي‌کنيد اولين فيلد، فيلد نام کاربري مي‌باشد
اموزش ساخت وبلاگ+تصویر 1

نام کاربري، هم به عنوان اسم وبلاگ شما و هم به عنوان نام کاربري برای ورود به کنترل‌پنل شما لحاظ مي‌شود پس در انتخاب آن دقت کنيد چون انتخاب يک نام مناسب و مرتبط با فعاليت وبلاگ شما مي‌تواند نقش بسيار موثري در پا گرفتن وبلاگ شما داشته باشد.
- اين نام کاربري تنها مي‌تواند شامل حروف انگليسي و عدد باشد و حروف فارسي را پشتيباني نمي‌کند.
- توجه نماييد که اين نام ديگر قابل تغيير نمي‌باشد

- پس از تکميل فرم، آدرس وبلاگ شما به اين صورت خواهد بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://username.blogfa.com

- فيلد شماره دو، فيلد کلمه عبور مي‌باشد که به عنوان کلمه عبور وبلاگ شما در نظر گرفته مي‌شود در انتخاب آن دقت کنيد که نه آنقدر ساده باشد که هر کسي قادر به پيدا کردن آن باشد و نه آنقدر طولاني و سخت که خودتان هم يادتان نماند.
بهتر است که کلمه عبورتان تلفيقي از حروف ( لاتين ) و عدد باشد تا امنيت آن بيشتر شود و بيشتر از 8 کاراکتر باشد براي مثال کلمه‌هاي عبور زير را هرگز استفاده نکنيد :
123456789
987654321
1234
abcd و غيره

فيلد بعدي هم همان طور که از اسمش مشخص می‌باشد بايد کلمه عبور را دوباره وارد کنيد دقيقا همان کلمه‌اي را تايپ کنيد که در فيلد قبلي تايپ کرديد، دقت کنيد که کلمه عبور به کوچک يا بزرگ بودن حروف حساس مي‌باشد.

در ضمن کلمه عبور مي‌تواند شامل اين کاراکتر ها نيز باشد : _ ( ) ^ % $ # @ ! = + \ \ { } / . , [ ] )



- فيلد بعدي عنوان وبلاگتان مي‌باشد که در بالای مرورگر و بالای سايتتان نمايش داده مي‌شود. باز هم سعي کنيد اسمي را انتخاب نماييد که به فعاليت وبلاگ شما نزديک‌تر باشد. این نام برای موتورهای جستجو خیلی مهم است. نسبت به آن می‌فهمند که موضوع وبلاگ شما چیست...

اموزش ساخت وبلاگ+تصویر 1

نوبت به فيلد بعدي يعني نام نويسنده مي‌رسد که نام خودتان يا نام کسي که براي او داريد وبلاگ مي‌سازيد را وارد نماييد. اين اسم مي تواند اسم واقعي شما يا اسم مستعار شما باشد تصميم آن به عهده شما مي‌باشد.



- بعد از نام نويسنده در فيلد بعدي بايد شرح مختصر و کوتاهي را از وبلاگ خود بنويسيد که از اين عبارات موتورهاي جست و جو گر استفاده مي‌کنند تا بفهمند که کلمات جست و جو شده و خواسته شده از آنها در وبلاگ شما وجود دارند و به وبلاگ شما مرتب هستند يا نه پس به دقت آنها را پر کنيد و سعي کنيد واقعا کلمات يا عباراتي را در آن بنويسيد که در وبلاگ شما موجود باشد . سعي کنيد اين فيلد را با کلمات پر نماييد و کلمات را با کاما از يکديگر جدا نماييد تا جملات طولاني اين طوري نتيجه بهتري مي‌گيريد مثلا: ساخت وبلاگ ، بلاگفا ، آموزش ساخت ، آموزش تا اينکه بنويسيد: آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا



- در اين قسمت بايد ايميل خصوصي خود را وارد نماييد که به هيچ عنوان به کاربران وبلاگ نشان داده نخواهد شد و پس از ثبت نام ايميلي به آن فرستاده مي شود که در آن از طرف مديريت بلاگفا به خاطر ثبت نام در بلاگفا از شما قدر داني می شود و نام کاربري و کلمه عبورتان به آن فرستاده مي شود تا اگر آنها را فراموش کردید نام کاربري و کلمه عبورتان را داشته باشید پس حتما ايميل خود را در اين قسمت وارد نماييد و از ايميلي که به آن فرستاده مي شود به خوبي نگه داري کنيد چون اگر نام کاربري و کلمه عبورتان را افراد ديگري بدانند مي توانند وارد قسمت مديريت وبلاگ شما شوند و از طرف شما پست هاي نا مربوط ارسال کنند و حتي کلمه عبورتان را تغيير دهند و ديگر شما به وبلاگتان دسترسي نخواهيد داشت
اموزش ساخت وبلاگ+تصویر 1

در اين فيلد يعني "ايميل نويسنده" ايميلي را بايد وارد نماييد که کاربران توسط آن مي‌توانند با شما در ارتباط باشند و به تمامي کاربران نمايش داده مي‌شود.


- در فيلد "منطقه زماني" بايد زمان خود را بر حسب GMT تنظيم نماييد که براي کاربران ايراني به طور پيش فرض تهران GMT 3:30 انتخاب شده مي‌باشد اگر تنظيم نيست آنرا تنظيم کنيد.

- در فيلد "تعداد پست‌ها در صفحه نخست" همان طور که از اسم آن پيداست بايد تعداد پست‌هايي را که مي‌خواهيد در صفحه نخست وبلاگ شما نمايش داده شوند انتخاب نماييد. بهتر است تعداد آنها از 17 تا بيشتر نباشد چون باعث سنگين شدن وبلاگ شما در نتيجه دیرتر بارگذاری ( لود شدن ) مي‌شود که باعث کاهش بازديد کنندگان وبلاگتان خواهد شد.



- در فيلد بعدي شما مي توانيد نحوه نمايش تاريخ پستها را تنظيم نماييد بدين صورت که شما وقتي پستي را به وبلاگتان ارسال مي‌کنيد خود سيستم بلاگفا تاريخ پست شدن آن مطلب به وبلاگ شما را درج مي‌نماييد که از ميان نمونه‌هاي ارائه شده مي‌توانيد به دلخواه يکي را انتخاب نماييد.

- اين فيلد همانند فيلد قبلي ساعت درج مطلب در وبلاگ شما را به طور خود کار ثبت مي‌کند و نمايش مي‌دهد. شما مي‌توانيد در اين قسمت نحوه نمايش زمان پست‌ها را به دلخواه خود تنظيم نماييد.


- فيلد بعدي که بايد تنظيم شود فيلد نحوه نمايش تاريخ آرشيو مي‌باشد که شما بايد مشخص کنيد که اين قسمت از وبلاگ شما به صورت عددي نمايش داده شود و يا به صورت حروف.


- فيلد بعدي که بايد تنظيم شود فيلد نحوه آرشيو مطالب وبلاگ مي‌باشد وقتي شما وبلاگي را ثبت مي‌کنيد سيستم بلاگفا به طور خود کار آرشيوي از مطالب شما را تهيه مي‌کند که در اين قسمت شما مي‌توانيد سيستم را تنظيم کنيد که آرشیو شما را به صورت هفتگي نمايش دهد يا ماهانه:
اموزش ساخت وبلاگ+تصویر 1

- در قسمت آخر نيز 6 بند از قوانين بلاگفا درج شده است ، پس از خواندن آنها دکمه قبول قوانين سايت و ايجاد وبلاگ را کيلک نماييد تا مراحل ساخت وبلاگ شما به انتها برسد و اگر در پر کردن فيلدها اشتباهي نکرده باشيد خوش آمد گويي شما و نام وبلاگ شما به نمايش در مي‌آيد در غير اين صورت سيستم جاهايي را که شما اشتباه پر کرديد را با علامت و نوشته‌هايي فرمز رنگ جلوي همان فيلد‌ها راهنمايي مي‌کند به همين راحتي شما توانستيد يه وبلاگ بسازيد.



اموزش ساخت وبلاگ+تصویر 1



حال دوباره به صفحه اصلي سايت بلاگفا برويد و در قسمت نام کاربري و کلمه عبور ، نام کاربري و کلمه عبور خود را وارد نماييد و وارد قسمت مديريت بلاگ خود شوید

اموزش ساخت وبلاگ+تصویر 1
به شما تبريک مي گوییم شما از اين به بعد صاحب يک وبلاگ شديد و مي‌توانيد تجربيات، خاطرات و حرف‌هاي خود را با ديگران به اشتراک بگذاريد. [فراموش نکنید که همیشه به مخاطبان خود امید بدهید. مطالب خوب و علمی بنویسید نه مطالب منفی و نامیدکننده Smile ]
HeartHeartHeart
ممنون
فک کنم همه بلد باشن!Big Grin

ممنون ولی!HeartHeart
خودم از پرشین بلاگ
رزبلاگ
بلاگفا
بلاگ اسکای
میهن بلاگ
فارسی وب

Blushسایت زدم همش هم تـرول 92 Blush

التماس سپاس