انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ترشی گیلاس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم :

گیلاس:۱ کیلو

شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری

سرکه: ۱/۵ لیتر

فلفل سیاه یا سفید درسته: ۱۰ عدد

برگ بو و رزماری تازه: تعدادی

آب ساده: ۱ استکان

طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .

نکته:از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .