انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: بـا پینگ پونگ آلزایمـر را فراموش کنید!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
محققان انگليسي درحال بررسي تاثير ورزش پينگ پنگ بر بهبود بيماري آلزايمر هستند.دکتر «متيو کمتن» محقق دانشگاه کينزکالج لندن گفت: از چندي قبل با بررسي دو گروه دريافتيم گروهي که ورزش کرده کمتر افسرده شده اند.

وي افزود: با توجه به تاثير تمام رشته هاي ورزشي بر سلامت انسان در اين تحقيق، تاثير پينگ پنگ بر بيماري فراموشي و آلزايمر در سالمندان بررسي شد و نشانه هاي بهبود در سالمنداني که پينگ پنگ بازي مي کنند ديده شده است.

محقق دانشگاه کينزکالج لندن مي گويد، هيپوکامپس يا هيپوکامپ که قسمتي از کناره مغز است در تقويت حافظه جديد نقش زيادي دارد و در افراد مبتلا به آلزايمر، آسيب مي بيند.

دکتر کمتن در پاسخ به اين پرسش که چرا پينگ پنگ را به عنوان رشته ورزشي مورد بررسي قرار داده است، اظهار کرد: پينگ پنگ از جمله رشته هاي ورزشي است که جنبه اجتماعي و رقابتي دارد و با توجه به نياز تمرکز و همخواني مغز و دست، کارکرد مغز را بالا مي برد و اين بهبود و يا پيشگيري بيماري فراموشي و آلزايمر در افراد سالمند موثر است.

«اندرو بتلي» مسوول انجمن درمان با پينگ پنگ گفت: پس از مستندي که از هشت سالمند از مليت هاي مختلف ساخته شده و اين هشت سالمند با ورزش پينگ پنگ به مسابقات جهاني بالاي هشتاد سال مغولستان راه يافتند دريافتيم اين ورزش مي تواند در درمان يا بهبود بيماري سالمندان در انگليس موثر باشد.

وي افزود: با توجه با اينکه در انگليس تعداد زيادي سالمند يا افراد تنها زندگي مي کنند و فعاليت فيزيکي ندارند انجمن درمان با پينگ پنگ انگليس، درقدم نخست به اماکني که در سراسر کشور، محل نگهداري سالمندان است مي رود و سالمندان را به ورزش پينگ پنگ تشويق مي کند و حتي سالمنداني که توان ورزش ندارند با ديدن ديگران لذت مي برند که اين نيز در روحيه سالمندان تاثير دارد.

«تري دادلين»، قهرمان پينگ پنگ جهان زماني که به قهرماني رسيد از دو نوع بيماري سرطان رنج مي برد.

قهرمان پينگ پنگ جهان مي گويد با پينگ پنگ ذهن و بدن انسان سالم مي ماند چون هميشه بايد تمرکز و توپ را در دو جهت ميز دنبال کني که اين حالت مغز را بيشتر فعال مي کند.
جلل خالقBig Grin
آلزایمر چه ربطی به پینگ پونگ داره؟