25-10-2013، 1:37
سیر: 2 حبه
رزماری تازه: یك شاخه
روغن زیتون: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: 100 گرم
اسفناج تازه: 150 گرم
اسپاگتی لولهای: 400 گرم
مواد لازم ادویهها
نمك دریایی
فلفل سیاه
آویشن
این دستور غذا بسیار آسان و پخت آن قطعا برای شما لذتبخش است و باعث میشود مهمانها فكر كنند كه آشپز ماهری آن را پخته است و خوردن این غذا به یك دور دنیا گشتن میارزد
برای شروع
فر را روی دمای 180درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار داده و پنیر را باز كرده و آماده بگذارید. سیرها را پوست كنده و رنده كنید. برگهای رزماری را از شاخه جدا كنید و بشویید. سیرها را روی پنیر باز شده همراه با برگهای رزماری ریخته و مقداری روغن زیتون به پنیر اضافه كنید و با انگشت كمی آنها را هم بزنید و سپس پنیر پارمزان را روی آن رنده كنید.
پنیر درست شده را به مدت 25دقیقه درون سینی فر گذاشته تا كاملا طلایی و ذوب شود و در این حین پاستا را آماده كنید. یك قابلمه متوسط را آب كرده و یك پیمانه نمك را همراه با روغن زیتون درون آن بریزید و پس از اینكه به نقطه جوش رسید پاستا را درون آن ریخته و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا كاملا نرم شود. برگهای اسفناج را همراه با پاستا درون آب جوش قرار داده تا اسفناجها هم نرم و پخته شوند. سپس هر دوی آنها را چك كرده و اگر به میزان لازم نرم شده بود آن را آبكش كنید. وقت آن رسیده پنیری را كه درست كردهاید از درون فر بیرون آورده و برای سرو آماده كنید.
برای سرو
به تعداد نفرات ظرف چیده و پاستاهای آبكش شده را درون هر ظرف بریزید و روی كل پاستاها مقداری فلفل سیاه همراه با آویشن بپاشید و در آخر پنیر آماده شده را روی پاستاها بریزید و از آن لذت ببرید. میتوانید از این پنیر روی میز برای سرو غذا بگذارید تا اگر لازم بود پنیر بیشتری روی غذا بپاشند. مطمئن باشید اگر كمی از آن را بچشید مقدار بیشتری میخواهید.