انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: مرغ یرشته درسته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مالیدن کره، زیر پوست مرغ باعث تردی مرغ می ‌شود و اضافه کردن سبزی‌جات، عطر و بوی خاصی به آن می‌دهد.


مرغ یرشته درسته 1


زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و نیم
مواد لازم برای 6 – 4 نفر
مرغ درسته متوسط:‌ یک عدد
کره: 3 قاشق سوپ‌خوری( در دمای اتاق)
گوجه فرنگی: یک عدد
لیمو: یک عدد
سیر: 3 حبه
پیاز: یک عدد
زیره: یک قاشق چای‌خوری
آب لیمو: 2/1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه
• مرغ را کاملا تمیز پاک کنید.
• پیاز را ریز خرد کنید و سیر را بکوبید.
• مرغ را درون کیسه مخصوص زیپ دار قرار دهید و سیر و پیاز و آب لیمو را به آن اضافه کنید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
• مرغ را از یخچال درآورید. لیمو و گوجه فرنگی را به دو قسمت تقسیم کنید.


• ابتدا نمک، سپس برش‌های گوجه فرنگی و لیمو‌ را درون شکم مرغ بریزید.
• انگشتتان را در زیر پوست سینه و قسمت بالای ران،  سر دهید و در فضای ایجاد شده بین گوشت و پوست، رزماری و کره را بمالید و بال‌ها را در زیر مرغ تا کنید.
• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، گرم کنید.
• مرغ را بدون در، حدود یک ساعت و نیم حرارت دهید.
• مرغ پخته شده را از فر خارج کرده و قبل از سرو،  به مدت 10 دقیقه آن را درون فویل بپیچید، سپس آن را میل کنید.


همشهری آنلاین