انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کرم شکلاتی موکا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

کرم شکلاتی موکا 1

● مواد لازم:
▪ نسکافه=۱ قاشق غذاخوری
▪ شیر=۵۰۰ میلی لیتر
▪ شکر=۳/۱ پیمانه
▪ شکلات تخته ای=۲۲۵ گرم
▪ پودر وانیل=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زرده تخم مرغ=۷ عدد
▪ خامه زده شده=برای تزئین

● طرز تهیه:
۱) فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و ۸ عدد فنجان با گنجایش ۱۲۵ میلی لیتر در سینی فر بچینید.
۲) نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
۳) شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود؛از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
۴) کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
۵) مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید؛داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵ ۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.


منبع:آشپز آنلاین