25-10-2013، 14:31
ابتدا روغن را در ظرفی ریخته و روی اجاق میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه نموده و مرتب به هم میزنیم تا خوب سرخ شود و به رنگ خرمایی در آید و بوی آن بلند شود...
مواد لازم:
▪ آرد گندم(مخصوص نان سنگک الک شده):۷۵۰ گرم
▪ روغن:۵۰۰ گرم
▪ شکر:۵۰۰ گرم
▪ زعفران ساییده شده:یک قاشق چایخوری
▪ آب:یک لیتر
▪ گلاب:۲ پیمانه
▪ هل ساییده شده:یک قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ظرفی ریخته و روی اجاق میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه نموده و مرتب به هم میزنیم تا خوب سرخ شود و به رنگ خرمایی در آید و بوی آن بلند شود.ظرف را از روی اجاق برداشته، آب و شکر را با هم مخلوط کرده، زغفران را اضافه نموده و میگذاریم روی حرارت چند جوش بزند تا به صورت شربت در بیاید، سپس شربت، هل و گلاب را به مایه حلوا اضافه کرده تمام مواد را مخلوط میکنیم و به هم میزنیم و ظرف را تکان میدهیم تا حلوا به روغن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیف تد.نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که حلوا باید نه زیاد سفت باشد و نه زیاد شلاگر حلوا سفت باشد لطافت خود را از دست میدهد و خشک میشود.
منبع : ویستا
مواد لازم:
▪ آرد گندم(مخصوص نان سنگک الک شده):۷۵۰ گرم
▪ روغن:۵۰۰ گرم
▪ شکر:۵۰۰ گرم
▪ زعفران ساییده شده:یک قاشق چایخوری
▪ آب:یک لیتر
▪ گلاب:۲ پیمانه
▪ هل ساییده شده:یک قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ظرفی ریخته و روی اجاق میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه نموده و مرتب به هم میزنیم تا خوب سرخ شود و به رنگ خرمایی در آید و بوی آن بلند شود.ظرف را از روی اجاق برداشته، آب و شکر را با هم مخلوط کرده، زغفران را اضافه نموده و میگذاریم روی حرارت چند جوش بزند تا به صورت شربت در بیاید، سپس شربت، هل و گلاب را به مایه حلوا اضافه کرده تمام مواد را مخلوط میکنیم و به هم میزنیم و ظرف را تکان میدهیم تا حلوا به روغن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیف تد.نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که حلوا باید نه زیاد سفت باشد و نه زیاد شلاگر حلوا سفت باشد لطافت خود را از دست میدهد و خشک میشود.
منبع : ویستا