انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: جگر سیاه سرخ شده چینی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
موز  1 عدد
قارچ  1 عدد
پیاز سبز  1 عدد
سیر  1 عدد
روغن  0.25 فنجان
اسفناج  10 شاخه
زنجبیل  قدری
سس چینی  2 قاشق سوپخوری
شراب شری  1 قاشق مرباخوری
شکر  1 قاشق مرباخوری
نمک  1 قاشق مرباخوری
گلابی , بارلت , تازه  1.5 قاشق مرباخوری
آب  1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :


جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید . سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آنرا با مواد فوق مخلوط کنید .
سپس روغن در تاوه ریخته ، داغ که شد مواد فوق الذکر را در آن بریزید و سرخ کنید . همینکه کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت ، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید ، همینکه جا افتاد ، خوراک را از روی آتش بردارید .