26-10-2013، 15:26
موز 1 عدد
قارچ 1 عدد
پیاز سبز 1 عدد
سیر 1 عدد
روغن 0.25 فنجان
اسفناج 10 شاخه
زنجبیل قدری
سس چینی 2 قاشق سوپخوری
شراب شری 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
گلابی , بارلت , تازه 1.5 قاشق مرباخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید . سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آنرا با مواد فوق مخلوط کنید .
سپس روغن در تاوه ریخته ، داغ که شد مواد فوق الذکر را در آن بریزید و سرخ کنید . همینکه کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت ، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید ، همینکه جا افتاد ، خوراک را از روی آتش بردارید .
قارچ 1 عدد
پیاز سبز 1 عدد
سیر 1 عدد
روغن 0.25 فنجان
اسفناج 10 شاخه
زنجبیل قدری
سس چینی 2 قاشق سوپخوری
شراب شری 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
گلابی , بارلت , تازه 1.5 قاشق مرباخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید . سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آنرا با مواد فوق مخلوط کنید .
سپس روغن در تاوه ریخته ، داغ که شد مواد فوق الذکر را در آن بریزید و سرخ کنید . همینکه کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت ، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید ، همینکه جا افتاد ، خوراک را از روی آتش بردارید .