انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آموزش طرز تهیه مرغ مارینه یونانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:

• 1 فنجان ماست ساده

• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 4 حبه سیر، له شده

• نیم قاشق غذاخوری آویشن

• 1 عدد لیموی متوسط

• نیم قاشق چایخوری نمک

• فلفل سیاه تازه

• چند شاخه جعفری تازه

• چند تکه مرغ

دستور تهیه:

1. برای درست کردن مواد ماریناد، ماست، روغن زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای مخلوط کنید. با رنده پوست لیمو را ریز ریز رنده کنید و در کاسه بریزید. آب لیمو را نیز بگیرید و در کاسه بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. جعفری ها را کمی خرد کنید و داخل ماریناد بریزید.

2. تکه های مرغ و ماریناد را داخل یک کیسه زیپ کیپ بریزید، هوای کیسه را در حد امکان بگیرید و زیپ آن را ببندید. حالا خوب مواد و مرغ را با هم مخلوط کنید تا مرغ ها به خوبی به مواد ماریناد آغشته شوند. بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند.

3. نیم ساعت بعد، مرغ ها را کباب کنید یا در فر و در دمای 375 درجه فارنهایت بپزید.
مرسی عزیزم