06-03-2014، 16:51
ساندویچ
سوخاری
پنیر
دور تا دور لبههای سفت نان را میگیریم
پنیر
را طوری ورقه ورقه میبریم که ابعاد آن حدود یک سانتیمتر از ابعاد نان کمتر باشد تعداد ورقههای
پنیر
باید ۴ عدد باشد سپس کالباسها...
ساندویچ,سوخاری,پنیر
ساندویچ سوخاری پنیر
●
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
▪ ورقههای نان تست : ۸ عدد،
▪
پنیر
آشپزی
: ۲۵۰ گرم،
▪ کالباس ژامبون گوشت : ۱۰۰ گرم،
▪ تخم مرغ :۱عدد،
▪ آرد
سوخاری
: مقداری،
▪ روغن مایع : مقداری،
▪ خامه : یک چهارم پیمانه
● طرز تهیه:
دور تا دور لبههای سفت نان را میگیریم
پنیر
را طوری ورقه ورقه میبریم که ابعاد آن حدود یک سانتیمتر از ابعاد نان کمتر باشد تعداد ورقههای
پنیر
باید ۴ عدد باشد سپس کالباسها را به صورت ورقه ورقه به ابعاد
پنیر
برش داده و روی هر نان تست یک ورقه
پنیر
همچنین یک ورقه کالباس و مجددا یک ورقه
پنیر
و یک عدد نان تست قرار میدهیم پس از آماده کردن چهار عدد ساندویچ
پنیر
به این نحو، تخممرغ و خامه را با چنگال هم میزنیم، بعد ساندویچها را از تخم مرغ و خامه عبور داده و سپس در آرد
سوخاری
میغلتانیم مقداری روغن مایع در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و ساندویچها را در روغن سرخ میکنیم .
سوخاری
پنیر
دور تا دور لبههای سفت نان را میگیریم
پنیر
را طوری ورقه ورقه میبریم که ابعاد آن حدود یک سانتیمتر از ابعاد نان کمتر باشد تعداد ورقههای
پنیر
باید ۴ عدد باشد سپس کالباسها...
ساندویچ,سوخاری,پنیر
ساندویچ سوخاری پنیر
●
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
▪ ورقههای نان تست : ۸ عدد،
▪
پنیر
آشپزی
: ۲۵۰ گرم،
▪ کالباس ژامبون گوشت : ۱۰۰ گرم،
▪ تخم مرغ :۱عدد،
▪ آرد
سوخاری
: مقداری،
▪ روغن مایع : مقداری،
▪ خامه : یک چهارم پیمانه
● طرز تهیه:
دور تا دور لبههای سفت نان را میگیریم
پنیر
را طوری ورقه ورقه میبریم که ابعاد آن حدود یک سانتیمتر از ابعاد نان کمتر باشد تعداد ورقههای
پنیر
باید ۴ عدد باشد سپس کالباسها را به صورت ورقه ورقه به ابعاد
پنیر
برش داده و روی هر نان تست یک ورقه
پنیر
همچنین یک ورقه کالباس و مجددا یک ورقه
پنیر
و یک عدد نان تست قرار میدهیم پس از آماده کردن چهار عدد ساندویچ
پنیر
به این نحو، تخممرغ و خامه را با چنگال هم میزنیم، بعد ساندویچها را از تخم مرغ و خامه عبور داده و سپس در آرد
سوخاری
میغلتانیم مقداری روغن مایع در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و ساندویچها را در روغن سرخ میکنیم .