انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: موهامورا (سس لبنانی) -آکا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پرتال آکاایران سایت
آشپزی
بخش
آموزش آشپزی
آکا و طرز تهیه هزاران غذا و
آشپزی
آسان قسمت انواع سس- موهامورا (سس
لبنانی
)

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی, مواد لازم برای موهامورا

موهامورا


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد لازم :
فلفل دلمه ای 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
سیر 4 حبه
گردو 50 گرم
زیره سبز (آسیاب شده) 3/4 قاشق چایخوری
رب انار 1 و نیم قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان (کاملاً خالص)


طرز تهیه :
1.گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
2.حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی, مواد لازم برای موهامورا

موهامورا


3. فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را
برگر
دانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پل
استیک
ی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
4. پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.



طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی, مواد لازم برای موهامورا

موهامورا


5. فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:
1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

موهامورا (سس لبنانی) -آکا 1
موهامورا (سس لبنانی) -آکا 1