انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خوراك كاری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای چهار نفر:
گوشت گوسفند خرد شده 500 گرم

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

پودر كاری 5/1 قاشق چایخوری

برگ بو دو عدد

شیر 5/1 پیمانه

آب‌گوشت پیمانه

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

سس گوشت سه قاشق غذاخوری

شكر یك قاشق غذاخوری

پیاز كوچك خردشده 115 گرم

سیب‌زمینی خرد شده 225 گرم

بادام زمینی بوداده، درشت خرد شده یك پیمانه

لوبیا سبز خرد شده 115 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز، خلالی خرد شده یك عدد

طرز تهیه:

گوشت را پاك كرده و خرد كنید. روغن را در قابلمه بزرگی گرم و سس گوشت و پودر كاری را به آن بیفزایید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گوشت را درون تابه ریخته و دو دقیقه بپزید تا به سس آغشته شود. برگ‌ بو، شیر، آب گوشت، آبلیمو و شكر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا گوشت بپزد. بعد سیب‌زمینی و پیاز را درون قابلمه بریزید، وقتی جوش آمد حرارت را كم كنید تا سیب‌زمینی و پیاز هم بپزد.

بادام زمینی، لوبیا و فلفل را درون خوراك ریخته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد .

این غذا را به همراه نان یا برنج سرو كنید.