انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خـوراك مرغ با سیـب‌زمینی و هـویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای چهار نفر



سینه مرغ: چهارتكه

عسل: چهار قاشق چایخوری

آب پرتقال: دو قاشق غذاخوری

روغن مایع: یك قاشق غذاخوری

كنسرو زردآلو: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

روغن را در تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ‌ها را درون روغن بیندازید تا هر طرف آن حدود هفت الی نه دقیقه بپزد. زردآلو، آب پرتقال و عسل را با هم مخلوط كنید و روی مرغ بریزید و اجازه دهید دو دقیقه دیگر روی حرارت بماند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و مرغ‌ها را جداگانه در بشقاب قرار دهید و با سیب‌زمینی و هویج آماده شده تزیین كنید.

مواد لازم برای سیب‌زمینی

كره: یك قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: یك دوم قاشق چایخوری

پودر آویشن: یك دوم قاشق چایخوری

پودر جعفری: یك و نیم قاشق چایخوری

نعناع خشك شده: یك دوم قاشق چایخوری

ریحان خشك شده: یك دوم قاشق چایخوری

پودر زیره (به دلخواه): یك دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی درشت خرد یا خلالی شده: 600 گرم

طرز تهیه

كره را در یك تابه بزرگ آب كنید و سیب‌زمینی‌های شسته و خشك شده را به مدت هشت دقیقه روی حرارت متوسط سرخ كنید. بقیه مواد را با هم مخلوط كرده و روی سیب‌زمینی‌ها بپاشید و اجازه دهید حدود سه دقیقه دیگر تفت بخورد.

مواد لازم برای هویج

عسل: دو قاشق غذاخوری

هویج رنده شده: سه پیمانه

آبلیمو: یك قاشق غذاخوری

سركه سیب: یك قاشق چایخوری

آب آناناس طبیعی: یك دوم پیمانه

پودر زنجبیل: یك قاشق غذاخوری

آلبالو خشك بدون هسته (به دلخواه): یك دوم پیمانه

طرز تهیه

آب آناناس، عسل، لیموترش و سركه سیب را در كاسه بزرگی با هم مخلوط كنید. سپس هویج‌های رنده شده، آلبالو و زنجبیل را به آن اضافه و هم بزنید تا تمام مواد به یكدیگر آغشته شوند. در ظرف را ببندید و تا هنگام سرو در یخچال نگه دارید. می‌توانید به جای هویج رنده شده از خلال هویج نیمه پخته استفاده كنید.