انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: استیـك سبــزیجات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:
راسته گوساله .............................................نیم‌كیلو
فلفل سیاه ....................................... دو تا سه قاشق
روغن و نمك ................................. به مقدار لازم
قارچ، كرفس، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه:




ابتدا گوجه‌فرنگی، قارچ، كرفس و فلفل دلمه‌ای را حلقه حلقه كنید و با مقداری روغن تفت دهید و كنار بگذارید سپس گوشت را به صورت تكه استیكی درآورید و با كارد روی آن بزنید تا نرم شود و به كلفتی دو تا سه سانتی‌متر ببرید و در یك تا دو قاشق فلفل سیاه بغلتانید و آن را نیم ساعت بخوابانید، البته اگر آب پیاز را هم روی آن بریزید، گوشت نرم می‌شود اگر دوست دارید استیك را به صورت سرخ شده میل كنید، تابه را روی آتش گرم كنید، سپس دو قاشق روغن بریزید و پیش از آن‌كه روغن دود كند، استیك را در تابه بگذارید و شعله را كم كنید، پس از سه دقیقه استیك را برگردانید و روی دیگر آن نمك بپاشید و سپس در دیس بگذارید.
اما اگر بخواهید استیك را كبابی میل كنید، آن را روی ماهیتابه‌های مخصوص به مانند تصویر قرار دهید تا كباب شما بپزد و مزه كبابی پیدا كند.
حال مخلوط آماده شده را می‌توانید بر روی استیك سرخ شده و یا استیك كبابی بریزید، اگر دوست دارید، می‌توانید كمی رب گوجه هم به مخلوط سبزی‌تان اضافه كنید.
دوست دارم