انجمن های تخصصی  فلش خور
خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) (/showthread.php?tid=149212)

صفحه‌ها: 1 2

خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - Mïņ̃†êR - 01-08-2014

بعضی وقتا؛لحظه ای که اصلن فکرشم نمیکنی یه خبری بهت میدن که بدجور داغونت میکنه!!
کی فکرشو میکرد که "حسین معدنی"از دنیا بره....اون هم در سن43 سالگی..
2شب پیش متوجه شدم که"حسین معدنی"مربی جوان تیم ملی والیبال در بیمارستان بستریه..
تا همین دیشب دعا میکردم که زود خوب باشه...
اما الان فهمیدم که واسه دعا خیلی دیرشده...خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) 1خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) 1
فقط میتونم بگم:خدایا بیامرزش...خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) 1
بااینکه فقط عکسش رو دیدمو چن بار مصاحبه هاشو دیده بودم..
اما بدجور از رفتنش بغضم گرفته..ولی حیف کاریش نمیشه کرد
روحش شاد....یادش گرامی....خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) 1خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - ✘Nina✘ - 01-08-2014

واو
خدا رحمتش کنهcryingcryingcryingcrying
من زیاد نمیشناختمش اما چند باری اسمشو شنیده بودم ولی بازم به هر حال از دست دادن یکی از زحمت کش های ورزشی ایران باعث ناراحتی

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - -Edgar - 01-08-2014

هع...
خیلی زحمت کشید خیلی هم زود رفت(._. )
روحش شاد |:

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - سینا z شهران - 01-08-2014

برای چهارمی جهان کشته دادیمcrying
برای قهرمانی چی میدیمHuh

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - mo0ozhi - 01-08-2014

چیمیگی جدی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واااااااااااااااااااااااااااایcrying

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - TARA* - 02-08-2014

آره عزیزم به همه تسلیت میگم خیلی ناراحت شدم

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - hidden ninja - 02-08-2014

بله
ایشون بودن والیبال ایرانو تاپ کردن
بعد دادن دست ولاسکو و کواچ

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - Aesthetic - 02-08-2014

آره دیروز از پیشمون رفت........!
پری شب هم کواچ وعادل غلامی اومده بودن ویتامین3 گفتن براش دعاکنیم......!
ولی متاسفانه همون فرداش مرد........!cry girl

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - ✔✘ζoΘdY✘✔ - 02-08-2014

اخی
خدا رحمتش کنه Sad

RE: خبر فوری مربی تیم ملی والیبال فوت کرد(من هنوز توشوکم) - ☼ سلنا 1380 ☼ - 02-08-2014

یاد و نامش گرامیcrying