![]() |
ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! (/showthread.php?tid=165734) |
ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 29-08-2014 ژاوی کاپیتان تیم بارسلونا میگوید او هنوز یکی از مهرههای کلیدی تیم انریکه است و میتواند به این تیم کمک کند تا در این فصل قهرمان شود.
وی در این خصوص گفت: دوره بازی من درتیم ملی اسپانیا به پایان رسیده است و تمام تمرکزم را بر روی باشگاه بارسلونا گذاشتهام هدف من در این فصل کمک به بارسا برای کسب عناوین متعدد قهرمانی است.
ژاوی در ادامه افزود: من تلاش میکنم تا مفید باشم انگیزهام از روز اولی که به بارسا آمدهام بیشتر است.
سرمربی در مورد کاپیتانی تیم تصمیم میگیرد و من آماده پذیرش هر موقعیتی هستم. هدف ما کسب حداقل یک جام است.
ژاوی در خصوص شایعات مبنی بر پیوستن دی ماریا ستاره آرژانتین تیم رئال مادرید به باشگاه بارسلونا گفت: دی ماریا بازیکن بزرگی است. اما حقیقت این است که او در حال حاضر بازیکن رئال است تاریخ نشان داده است که همیشه نقل و انتقال بازیکن بین این دو باشگاه بسیار مشکل است.
به نظر میرسد تیم بارسلونا اولین دیدارش در لالیگا را بدون حضور نیمار آغاز خواهد کرد نیمار به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک یا مدتی به دور از میادین خواهد بود.
ستاره 34 ساله بارسلونا در خصوص نیمار گفت: نمیدانم نیمار میتواند در بازی مقابل الچه به میدان برود یا نه، ولی او یکی از مهمترین ستارههای تیم ما است اگر او نتواند بازی کند تیم با مشکل مواجه خواهد شد پر کردن جای خالی نیمار کمی دشوار است.
![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 دورت بګردم که همیشه بهترینی ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 بسه دیگه بارسا باید پیر پاتالا رو بندازه بیرون RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:22)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نازی خودتو کنترل کن! آروم باش آروووووووووم! ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:25)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:27)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 ممنون ولی ظاهرا که خفه شد ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - mohsenniceboy - 30-08-2014 (30-08-2014، 11:20)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه نندازه بیرون ک چه بهتر. به نفع ما هم میشه!!! ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 خخخخخخخخخ محسن جان باتجربه ترین بازیکن بارسلونا ژاوی هرناندزه! فقط ګفتم که بدونی ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 بارسا واقعا پیر پاتال زیاد داره برن بیرون دیگه برا پول واقعا که حرص نخور دختر جوش میزنی ژاوی نمیگیرتت!!!! |