انجمن های تخصصی  فلش خور
ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! (/showthread.php?tid=165734)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 29-08-2014

ژاوی کاپیتان تیم بارسلونا می‌گوید او هنوز یکی از مهره‌های کلیدی تیم انریکه است و می‌تواند به این تیم کمک کند تا در این فصل قهرمان شود. 
وی در این خصوص گفت: دوره بازی من درتیم ملی اسپانیا به پایان رسیده است و تمام تمرکزم را بر روی باشگاه بارسلونا گذاشته‌ام هدف من در این فصل کمک به بارسا برای کسب عناوین متعدد قهرمانی است. 

ژاوی در ادامه افزود: من تلاش می‌کنم تا مفید باشم انگیزه‌ام از روز اولی که به بارسا آمده‌ام بیشتر است. 

سرمربی در مورد کاپیتانی تیم تصمیم می‌گیرد و من آماده پذیرش هر موقعیتی هستم. هدف ما کسب حداقل یک جام است. 

ژاوی در خصوص شایعات مبنی بر پیوستن دی ماریا ستاره آرژانتین تیم رئال مادرید به باشگاه بارسلونا گفت: دی ماریا بازیکن بزرگی است. اما حقیقت این است که او در حال حاضر بازیکن رئال است تاریخ نشان داده است که همیشه نقل و انتقال بازیکن بین این دو باشگاه بسیار مشکل است. 

به نظر می‌رسد تیم بارسلونا اولین دیدارش در لالیگا را بدون حضور نیمار آغاز خواهد کرد نیمار به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک یا مدتی به دور از میادین خواهد بود. 

ستاره 34 ساله بارسلونا در خصوص نیمار گفت: نمی‌دانم نیمار می‌تواند در بازی مقابل الچه به میدان برود یا نه، ولی او یکی از مهمترین ستاره‌های تیم ما است اگر او نتواند بازی کند تیم با مشکل مواجه خواهد شد پر کردن جای خالی نیمار کمی دشوار است.

ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! 1

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014

دورت بګردم که همیشه بهترینیcrying

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014

بسه دیگه
بارسا باید پیر پاتالا رو بندازه بیرون

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 30-08-2014

(30-08-2014، 11:22)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:20)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه
خفه میشی یا خفت کنم؟
نازی خودتو کنترل کن!
آروم باش آروووووووووم!Big Grin

(30-08-2014، 11:25)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:22)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:20)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه
خفه میشی یا خفت کنم؟
نازی خودتو کنترل کن!

میبینی حدیث؟؟؟crying
چطړری آروم باشم آخه؟crying

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 30-08-2014

(30-08-2014، 11:27)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:25)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه
خفه میشی یا خفت کنم؟
نازی خودتو کنترل کن!

میبینی حدیث؟؟؟crying
چطړری آروم باشم آخه؟crying
خواگه نمیتونی آروم باشی
خفش کن
بزن فکککککککشو بیار پایین
راحت باش من جلوتو نمیگیرمBig Grin

ممنون
ولی ظاهرا که خفه شدBig Grin

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - mohsenniceboy - 30-08-2014

بسه دیگه
اگه نندازه بیرون ک چه بهتر.
به نفع ما هم میشه!!!kaffe2

خخخخخخخخخ محسن جان باتجربه ترین بازیکن بارسلونا ژاوی هرناندزه!
فقط ګفتم که بدونیDodgy

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014

بارسا واقعا پیر پاتال زیاد داره
برن بیرون دیگه
برا پول واقعا که
حرص نخور دختر
جوش میزنی
ژاوی نمیگیرتت!!!!