انجمن های تخصصی  فلش خور
☭رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی☭ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44)
+--- موضوع: ☭رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی☭ (/showthread.php?tid=5188)

صفحه‌ها: 1 2

☭رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی☭ - ☭Nicola☭ - 12-03-2012

دراین تایپیک لینک مارش ها وسرود های شوروی را قرار می دهم تا خودتان ببینید وقضاوت کنید
لینک مارش شماره1

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - ☭Nicola☭ - 12-03-2012

لینک مارش شماره 2:آخرین رژه از شوروی که با حظور گورباچف وسخنرانی رئیس نیروی زمینی شروع می شود رژه بسیار زیباییست لطفا تاپایان آنرا مشاهده فرمایید

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - در جستجوی حقیقت - 13-03-2012

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهنگ بسيار زيباي My Army (ارتش من)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهنگ بسيار زيبا و حماسي Polyushka Polye

آهنگ حماسي و شور انگيز Partizan (پارتيزان)

آهنگ حماسی و شور انگیز Soviet March (مارش شوروی)

موسیقی بسیار زیبای قایقران درولگا

تمامي اين موسيقي ها بصورت صوتي مي باشد
به نقل از:نازي سنتر

گفتم بذار نيكلا دست تنها نباشهRolleyesRolleyesRolleyes

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - ☭Nicola☭ - 13-03-2012

ازجناب درجست وجوی حققت بسیار سپاسگذار وممنونم آهنگPolyushka Polye روشنیده بودم وخیلی دوست دارم همین طورsoviet marchرو

ودر لینک شماره1مدر این موضوع فایلflvشو گذاشتم بیشتر ازflvکه کلا نمی شه یعنی اینترنت نمی کشه.ممنون از اینکه کمک کردید.

پارتیزان روهم شنیده بودم ممنونم.

آهنگ ولگا وmy army روتازه شنیدم وخوب بود ممنونم

لینک مارش شماره 3:اینم یک کلیپ قدرت نظامی سویت روسیه

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - در جستجوی حقیقت - 13-03-2012

پس اين دوتا ديگه هم خدمت شما:
موسیقی بسیار زیبای کالینکا

موسیقی بسیار زیبای والکور

اين دو آهنگ از شاهكار ها هستند
به نقل از : نازي سنتر

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - ☭Nicola☭ - 13-03-2012

ممنونم خیلی وقت بود دنبال کالینکا می گشتم.کالینکارو بیش تر برای استالین می خونن واسم اونو تو شعر میارن که بیش تر به عنوان آهنگ بزرگداشت اون میشناسن.اما تعدادی موسیقی شبیه کالینکا ساخته شده که همشون قشنگن .
والکور هم قشنگ بود نشنیده بودمش قشنگ بود
اینم لینک مارش 4:رژه ارتش شوروی در1981

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - 1939 - 14-03-2012

من مارشهای شوروی را خیلی دوست دارم
ادمو به جنبش میندازه

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - ☭Nicola☭ - 14-03-2012

نقل قول: من مارشهای شوروی را خیلی دوست دارم
ادمو به جنبش میندازه
آره دقیقا. منتهی کمونیستا زیاد به جنبش افتادن ونیکلای بیچاره وخانواده اش رو کشتن.
ولی واقعا با اینکه زبونشونم بلد نیستیم آدمو به کار وانقلاب میندازه.واقعا آدمو تسخیر میکنه

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - ☭Nicola☭ - 16-03-2012

استالین با کارهای خوبش قدرت وپیشرفت را برای شوروی آورد پیشرفتی رویایی در فیلم زیر این پیشرفت هارا از نزدیک ببینید.
لینک مارش شماره 5:رژه ارتش شوروی با حضور استالین.

RE: رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی - ☭Nicola☭ - 21-03-2012

در این کلیپ می توانید تانک ها و سربازان قدرتمند ارتش سرخ وقابلیت های آنها را مشاهده کنید