![]() |
ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ (/showthread.php?tid=73829) صفحهها:
1
2
|
ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - M A H S A N` - 13-12-2013 شک کرده بودم کسی بین ماست ... اما فهمیدم من بین دو نفر بودم ميدوني قشنگترين حس دنيا چيه ؟
[size][/size] اينکه بدوني همون بلايي که سرت آورده..
[size][/size] سرش آوردن ...!
[size][/size] ![]() [/size] سردش بود دلم را برایش سوزاندم!!!
[size]گرمش که شد با خاکستر قلبم نوشت: خـداحـافـظ ... [/size] [/size] سریعتریننقاشی بود که دیده بودم
[size]در یک چشم بهم زدن روزگارمرا سیاه کرد ![]() [/size] اي کــاش دلـيـل شـب بيــداري هايـم
[size]بودنت بــود نــه نبودنـت . . . بهم میگفت با دنیا عوضم نمیکنه ! راست میگفت با دنیا نه ، با یکی دیگه عوضم کرد ! نقـاشــی اش خــــوب نبــود! امـــا… خــوب راهـش را کشیــــد و رفـــــت … ! تــلخي قصــه آنــجاست... وقــتي دلم "سوخــت" دلــش "خــنک" شد! ![]() هَرکســــــــ یا " شبـــ" میمیرد یا " روز " امــــــــا منــــــــ ... " شبــــــانهــــ روز ![]() کاش می فهمیدی برای این که تنهایم تو را نمیخواهم؛ برعکس … برای این که میخواهمت ؛ تنهایم …!!! . . . ![]() هر جا که می بینم نوشته است : ” خواستن توانستن است ” آتش می گیرم !!! یعنی او نخواست که نشد ؟! خدایـــــــــــااااا …
من دلـــم را صــابــون زدم به عـشـــق او
چـــرا چـشـمانـم می سـوزنــــد؟ …
.
.
زانوهایم را در آغوش گرفته بودم ،
وقتی ... تو برای آغوش دیگری زانو زده بودی . . . به دنــبال "تــويي" مي گــشت بــراي " مــــــا " شــدن دريــغ که بــازي را "او" بــــرد.... ![]() دیـــــــگر استــفــاده نمی کنــم از میــم مالکــیـــت !!! شـــب بـخـیــــــر عـزیــزش ![]() گـــاهـی [b]از فـکــر کـــردن به تــــو فــــرار مـی کنــم[/b] مثــل رد کردن آهنـگی که خـیـلـی دوسـتــش دارم ... ![]() میگن پُشت سر مسافر آب بریزی برمیگرده اشــک که از آب زلال تره پس چرا مسافر من برنمی گرده. ![]() مـی گویند لیــاقـــت نداشـت نمـــی دانـنــــد کـــه تــــــــو فـقـط دوستـــم نــداشتـی هـمـیــــن ... ![]() بـــاران همیشه می بارد، اما مردم ستـاره را بیشتر دوست دارند نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن . ![]() میـدونی بن بسـتــــــ| زنـدگی کـجـاست ؟؟؟
جــایــی کـه ...
نـه حـــق خــواسـتن داری
نـه تــوانــایـی فـــرامــوش کـــردن
. . . چـند ساعتی با هم بودیم مـــــن به تـــــو نگاه میکردم… و تــو به ساعتت تـو قــرار داشتی و من بـــی قراری … ![]() سلامتی اون کسی که داشت میرفت گفتم نـرو نمیتونی فراموشم کنی برگشــت نـگــام کرد گفتم دیدی نمیتونی … گفـت: ببخشید شمـــا ؟ ![]() عزیــزم چه زیبـا اجـــرا میکنـی ...
خط به خط تمام گفتــــه هایم را...
خواســـته هایم را...
امــــــــــا...
امـــــا ... برای دیگری
![]() "دوســـتــت دارم" را براي هر دويمان فرستادي !! هم مــــن !! هـــــم او !!! خيـــانت مي كـــــردي يا عــدالــَت !!?? ![]() آنها که گفته اند : "دوري و دوستي" يا طعم دوستي نچشيده اند ، يا درد دوري نکشيده اند ... !! ![]() بـا مـن بمــان ...
آنان که رفتنشان را طاقت آوردم " تــــو " نـبـودنــد.... ![]() یشب که باران آمد … میخواستم سراغت را بگیرم … اما خوب میدانستم این بار هم که پیدایت کنم ، باز زیر چتر دیگرانی . . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/size] RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - _mozhdeh_ - 13-12-2013 عالــــــــــــــــــــــــــــــــی بود عزیزم ![]() RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - Mιѕѕ UηυѕυαL - 13-12-2013 چــه مَطلبایــــ...قَشَنــــــگ بـود...=)) RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - صبا جیگره - 13-12-2013 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگی ![]() یه جایی هس تو زندگی ک بعد از کلی دویدن یهو میایستی ...سرتو میاندازی پایین میگی:خدایا...دیگه زورم نمیرسه.... دیگه به تو فکر نمیکنم... گناه است.... چشم داشتن ب مال غریبه ها.... از راهی ک باهم امده بودیم تنها برگشت و به من گفت .... رفیق نیمه راه..... RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - بغض ابر - 13-12-2013 عالی بود like RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - امیرسام. - 13-12-2013 1دونه 2ر دونه.. ![]() ![]() ![]() ![]() عالی. ![]() مرسی ![]() RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - キム尺刀ム乙 - 13-12-2013 این جمله ها جون میدن برای امضا RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 13-12-2013 ایول! واقعا دستت درد نکنه RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - B H A M E N.. - 16-12-2013 ممنون ![]() ![]() ![]() عالی ![]() ![]() RE: ღ تنهـــاتر از تـنـها ღ - ailreza 2014 - 16-12-2013 عالی بود |