انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ (/showthread.php?tid=266222)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 02-07-2017

آتئیست بودن که کلا مُد شده .___.

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - A lover - 02-07-2017

چت رومو ول کنین بریم تو بحث داعش

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 02-07-2017

این بودجه ای که واس بسیج میدن انگار به مُرده دارو میخورونَن! :|
بسیج کُلا چهارتا پسر قازقُلنگ و دَره پیتَن (:
اون مثبتاشون رو هم، بقیه به کیشِ بداشون میپندارن...'

(02-07-2017، 12:06)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داریا .___.

(02-07-2017، 12:06)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه فک میکنن بسیجی ها خیلی ادمایه مثبت و خوبین درحالی که من تاحالا با 4 تا پسر ا فعال های بسیج دوس بودم اون موقع فهمیدم اینا همشون ا ما بدترن ولی به روشون نمیارن

(02-07-2017، 12:07)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 12:06)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داریا .___.
D: [!]

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - Fake frnd - 02-07-2017

سلام ملکم.-.

(02-07-2017، 12:07)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 12:06)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داریا .___.

هههههههه اخه اونروز تو شهرما یه چندتا پسره جوون رفتن یه ساکو پر از سنگ کردن اویزون کردن بالایه پل الکی زنگ زدن گفتن به پلیس اینجا تو ساک بمب هست بعد پلیس ریخته کلا خیابونو بسته همه فاصله گرفتن همه ا ترس رفتن خونه هاشون بعد یه بنده خدایی دیده چیزی نشده رفته تو ساکو باز کرده دیده سنگه

(02-07-2017، 12:08)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 12:06)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه فک میکنن بسیجی ها خیلی ادمایه مثبت و خوبین درحالی که من تاحالا با 4 تا پسر ا فعال های بسیج دوس بودم اون موقع فهمیدم اینا همشون ا ما بدترن ولی به روشون نمیارن
ماشالا پُشتِکار..!

(02-07-2017، 12:08)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

90 درصدشون صرفا برای امکاناتش عضون .___.
پسرخاله ی خودمو باید از زیر قل جمعش کرد بعد عضو فعاله چون همش داره میخوره اونجا :||