انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ (/showthread.php?tid=291382)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 15-11-2020

(15-11-2020، 16:36)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی بلد نیستم.
دوستام از من ناراحتن.
نویسنده نشدم.
دستم درد میکنه.
سرم درد میکنه.

ریاضی رو باید تمرین کرد ..... من ریاضیم متوسطه با تلاش و کوشش تونستم امتحانو خوب بدم....

چرا؟

اونو قبلا بودی باید حفظ میکردی

ویکس بزن
ویکس بزن

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 15-11-2020

(15-11-2020، 16:39)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2020، 16:36)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی بلد نیستم.
دوستام از من ناراحتن.
نویسنده نشدم.
دستم درد میکنه.
سرم درد میکنه.

ریاضی رو باید تمرین کرد ..... من ریاضیم متوسطه با تلاش و کوشش تونستم امتحانو خوب بدم....

چرا؟

اونو قبلا بودی باید حفظ میکردی

ویکس بزن
ویکس بزن
من یک رباتم و کسی منو دوست نداره.
تو اصل داستان رو نمیدونی.

Telegh_01

یه بار ربات

یه بار کارمند ناسا

یه بار رهبر کرالیسم

بسه .....

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - _sehun_ - 15-11-2020

(15-11-2020، 16:36)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2020، 16:32)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@وحید.a
کیوتی چخبرا؟

کیوتی؟ (:
من باید به تو بگم کیوت *.*

خب توم کیوتی دیگهه
من اصلا کیوت نی ستم):
ب جاش ب سهون هیونگ رفتم و جذابم:دی Cool

@"وحید.a" تو که همرو کیوت کردی منو با مزه کن Telegh_01

(15-11-2020، 16:34)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη" چطوری شارلوت فلیر؟

"|PARHAM|" چطوری مصطفی علی؟

خوبم کیم جونگین/:
خداییش کجام مث اون زنس؟

شارلوت فلیر:

چند بار قهرمان کمربند زنان اسمکدان

چند بار قهرمان کمربند زنان راو

یکی دوبار قهرمان کمربند زنان ان اکس تی

یه بار قهرمان کمربند دیواز

چی از این بهتر؟

(15-11-2020، 16:46)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شارلوت فلیر:

چی از این بهتر؟

جان مادرت نقل قول بزن
خوشگل نیست آخه/:
ببین من تورو چی صدا زدم ی چیز خوب و خوشگل

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ - Волшебник - 15-11-2020

(15-11-2020، 16:44)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"وحید.a" تو که همرو کیوت کردی منو با مزه کن Telegh_01

باشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۰ 10 Telegh_05

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الکسا بلیس و جف هاردی ((:

(15-11-2020، 16:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2020، 16:36)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیوتی؟ (:
من باید به تو بگم کیوت *.*

خب توم کیوتی دیگهه
من اصلا کیوت نی ستم):
ب جاش ب سهون هیونگ رفتم و جذابم:دی  Cool

نه خیلی کیوتی *.*
سهونو خیلی دوست داری مگه نه؟ Telegh_01

(15-11-2020، 16:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2020، 16:34)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη" چطوری شارلوت فلیر؟

"|PARHAM|" چطوری مصطفی علی؟

خوبم کیم جونگین/:

مسیحی کی بودم من؟ Cool

(15-11-2020، 16:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2020، 16:46)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شارلوت فلیر:

چی از این بهتر؟

جان مادرت نقل قول بزن
خوشگل نیست آخه/:
ببین من تورو چی صدا زدم ی چیز خوب و خوشگل

خوشگله که.....

پس تو لیو مورگان خودمی