انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ѕααяeη - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:17)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار چطور پیش‌ میره؟(:
افتضاح
اصلا دوسش ندارم

(29-04-2026، 23:10)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امروز برنامتو بزار پیدا کن
تو هستی دیگه

شوهر شدم؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی یسری احمق توش احساس راحتی میکنن به من معترض تیکه میندازن
نظام کاپیتالیستی مشکلی نداره از نظر من مردمی که زیر سایه همچین نظامی سکوت میکنن و دنبال فرصت پیشرفت شخصین باید تیربارون کنی

خب اگه مشکلی نداره پس چرا نباید زیر سایه ش سکوت کنن؟

تیکه انداختم
ولی بازم کدخدا به مردمش زندست نونش به جیب مردم وصله

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - shahid - 29-04-2026

(29-04-2026، 22:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهر ارامبخش خوردم یکم شل بشم بخابم
س ساعت بعدش کارا امد
انرژی زا خوردم شارژ بشم

تو حالت خمیازه کشیدن های زیادم ک نمیتونم بخابم
لغنت ب من

چخبرا شقایق

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:19)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اگه مشکلی نداره پس چرا نباید زیر سایه ش سکوت کنن؟

تیکه انداختم
ولی بازم کدخدا به مردمش زندست نونش به جیب مردم وصله

خب پس مشکلش چیه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی نامردی cry girl
بشین کنار شوهرت فوتبال ببین ‌. انقدر عشق میکنه 

نمیخوام من هیچی متوجه نمیشم.

تا چه ساعتی ادامه داره؟
هرشب فوتباله؟

چون دیشب پریشبا هم بود فکر کنم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 29-04-2026

p336

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:16)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نباید با وزنم شوخی میکردی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 10

وجهه اشتراک زیادی با دختره دارم

به عکست نمیخوره ۵۰ کیلو باشی .شاید ۵۰ونیم ولی ۵۰ نه

کدوم عکس جرا من ندیدم
انارچی داشتیم؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Berserk - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:17)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار چطور پیش‌ میره؟(:
افتضاح
اصلا دوسش ندارم

جا نزنیا

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:21)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336

وای نهههههه
مردد که گریه نمیکنههههه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:20)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین کنار شوهرت فوتبال ببین ‌. انقدر عشق میکنه 

نمیخوام من هیچی متوجه نمیشم.

تا چه ساعتی ادامه داره؟
هرشب فوتباله؟

چون دیشب پریشبا هم بود فکر کنم
(((((:

هر هفته سشنبه چهارشنبه . خوب از شوهرت استفاده کن که جام جهانی کمتر از یه ماه دیگه شروع میشه دیگه صبح ظهر شب فوتباله تا دو ماه ((: