انجمن های تخصصی  فلش خور
اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره (/showthread.php?tid=47635)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - آرمان*** - 17-08-2013

جالبه این آقا سردار شما که میلیارد میلیارد براتون خرج میکنه آخرشم هیچ جامی نمیگیرید اگه براتون خرج نکنه دیگه چی میشید.......
.
.
اگه استقلال پول درست و حسابی داشته باشه دیگه مطمئنن میشه استقلال کهکشانییییییییییییییHeartHeartHeartHeartHeart

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - * Exceptional girl * - 17-08-2013

(17-08-2013، 12:20)آرمان*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه این آقا سردار شما که میلیارد میلیارد براتون خرج میکنه آخرشم هیچ جامی نمیگیرید اگه براتون خرج نکنه دیگه چی میشید.......
.
.
اگه استقلال پول درست و حسابی داشته باشه دیگه مطمئنن میشه استقلال کهکشانییییییییییییییHeartHeartHeartHeartHeart

یکم چشاتو وا کن کیسه کش قیمت بازیکنای ما و خودتونو مقایسه کن........امسال پرسپولیس چه قرار داد میلیاردی داشتی؟؟؟؟؟؟فتلی خان شما تا تونست بازیکن میلیاردی خرید حالا پول پس دادن نداره

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 17-08-2013

انگار از جونت سیر شدی!!!Dodgy

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - * Exceptional girl * - 17-08-2013

کی ؟؟؟؟؟من؟؟؟؟

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - Mason - 17-08-2013

برین سوراخاتونو ببندین اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره 10
سوراخاتون زیاد شدهاخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره 10

بعضی وقتا زر زرم نمیکنن بدونین دیه خودشون از زر زدن خستنAngel

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - Mason - 17-08-2013

(17-08-2013، 12:25)***star girl*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار از جونت سیر شدی!!!Dodgy
برو نی نی جون ایجا جای تو نیساخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره 10

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - Mïņ̃†êR - 17-08-2013

من نمیدونم تیمی که پاس کاری بلد نیست چه ادعای داره؟
من اصن نمیفهمم اینا چطوری گل میزننBig GrinBig Grin

سیرم شده باشیم کی میخواد بگیرتش ؟تو؟؟؟؟

(17-08-2013، 12:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم تیمی که پاس کاری بلد نیست چه ادعای داره؟
من اصن نمیفهمم اینا چطوری گل میزننBig GrinBig Grin

داور را دارن غم ندارنBig Grin

RE: اخرشه .استقلالیا بیخیال شن وا3 قلبشون ضرر داره - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 17-08-2013

تا وقتی پرسپولیس هست استقلال معلوم نمیشه Big Grin