![]() |
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ~ALONE GIRL~ - 24-05-2014 پاپ ![]() امشب چه دیدنی شدی باورنکردنی شدی دستامو محکم تر بگیر حالا که رفتنی شدی ![]() ![]() رپ ![]() کلا اهنگ های ارمین2AFM RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ♥CRAZY G!RL♥ - 26-05-2014 رپ منو دیدی تازگیا پیشونیم خط افتاده موهام کم پشت خسته شدن همه ی دوستام از فحش شدی یه آدم چرت و قفلی که تف به این زندگی دلم حرفاشو بهت که گفت تو هم یه چیزی بگو بگو نمیتونه هیچی به زور جدا کنه دیگه تورو ازم جون هرکی دوست داری یه چیزی بگو یه چیزی بگو بزا قانع شم تانتونم که جلوی رفتنت مانع شم RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - rania1381 - 28-05-2014 pop chasing the sun I'm better من بهترم So much better now الان خیلی بهترم I see the light, touch the light می بینم که چراغها نور را لمس می کنند We're together now ما با همیم الان I'm better من بهترم So much better now الان خیلی بهترم Look to the skies, gives me life به آسمانها نگاه می کنم، باعث میشه احساس سرزندگی کنم We're together now با ما همیم الان We've only just begun ما تازه شروع کردیم Hypnotized by drums با صدای تبل ها هیپنوتیزم شده ایم Until forever comes تا ابد You'll find us chasing the sun می بینید که ما به خورشید می رسیم They said this day wouldn't come می گن چنین روزی نمیرسه We refused to run ما از فرار کردن اجتناب می کنیم We've only just begun ما تازه شروع کردیم You'll find us chasing the sun ![]() ![]() ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ☺☻selena☺☻ - 28-05-2014 خوب نبود RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - #zeiama# - 28-05-2014 RaP... pOp... sOonaTi.... شمرده تر بگو.... با من... حروف رفتنت... تا من... بگیرم از دلت همه بهانه هارا....!!! SOnaTi:danG shOw... chaartaaR... mohsen namjOo... raP_pOp: shahIn naJafFi... pOp: amir azimi... ali azimi.... RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - parsa817 - 28-05-2014 از جنوب تا انزلی من علی کریمیو خسرو حیدری کم ندیدم ایرانیا تو جنگ شختو واسه هم حریفن نمیشه نداریم من همه فن حریفن تتلو منم یکی از اون 1تام RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Navisa. - 28-05-2014 رپ_سنتی_پاپ RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ♥CRAZY G!RL♥ - 28-05-2014 رپ آرمین 2 afm یه چیزی بگو منو دیدی تازگیا که پیشونیم خط افتاده موهام کم پشت خسته شدن همه ی دوستام از فحش شدی یه آدم چرتو قفلی که تف به این زندگی دلم حرفاشو بهت که گفت توهم یه چیزی بگو بگو نمیتونه هیچی به زور RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - -м α є ∂ є- - 28-05-2014 رپ و راک خیلی دوستدارم^_^ تو اون پسره بدی که همیشه بوده یه ذره غریبه ولی خیلی سریع شدی بهم نزدیک اره چه بده سلیقه .... RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - mohpoolad - 28-05-2014 تو فقط مال منی
تو فرشته ی دوست داشتنی
نمی تونی بد بشی تویی که مال منی
.
.
.
تو فقط حق منی
تویی که شیشه ی عمره منی
نمی تونی بشکنی تویی خودت جون منی
|